GRATIS WEBINAR

Hoe jij als ondernemende professional meer voor jezelf kunt kiezen en daarmee meer rust, passie en enthousiasme in je leven zult ervaren

Wat ga je leren?

Voor wie is deze presentatie bedoeld?

"Ik worstelde met het oppakken van mijn leven na het verlies van ouders, baan en geliefden. Ik wilde graag weten waardoor mijn gedrag en positie waren ontstaan en hoe ik hiervan kon loskomen en loslaten. Daarom ging ik naar Can. Tijdens de coaching kreeg ik vooral heel veel inzicht in mijn verleden en heden. Dit liet mij goed zien wat ik kan gebruiken om nog meer mijn eigen pad en hart te mogen volgen. Maar ook wat ik los mocht laten. De tijd met Can ervoer ik als heel fijn en waardevol. Ze gaf meteen vertrouwen en een warm kundig gevoel. Ze haalde naar boven wat nog niet helder was of niet werd begrepen door mij. Vooral door de familieopstelling werd alles heel zichtbaar en zag ik wat ik onbewust doe en dus zelf in stand hou. Na de coaching voelde ik meteen dat er een last van mijn schouders was gevallen en ik weer met heel veel positieve energie en vol in het leven sta. Zelfs mensen om mij heen zagen het direct al in mijn ogen."
Sonja
Verzuim- & Loopbaanadviseur

Over mij

Ik ben Can, dochter van een Spaanse moeder en Nederlandse vader en sinds 2002 als ondernemer, begeleider en adviseur van MKB ondernemers bij personele vraagstukken. Tegenwoordig vooral actief als Systemisch Coach.

Door het combineren van jarenlange ervaring en systemisch coachen heb ik een unieke werkwijze ontwikkeld die helpt bij bereiken van de kern in jezelf. Je blauwdruk. Jouw unieke onderscheidende waarde. En vanuit die kern, die waarde, gaan ondernemen en leven leidt tot voldoening, vertrouwen en moeiteloos werken en leven.

Veel moet je eerst zelf doorleven voordat je er goed in wordt om anderen te helpen. Bij mij is dat niet anders.

Ik heb dezelfde achtergrond als veel van mijn klanten: altijd ambitieus en gedreven geweest, veel functies gehad en carrièrepaden doorlopen. Vooral door een groot verantwoordelijkheidsgevoel kwam er regelmatig veel turbulentie en dat ging over in mijn privéleven. Dat merk ik ook bij mijn klanten; ze willen hun volle potentieel bereiken maar dan zonder die turbulentie.

Ik weet wat daarvoor nodig is en daardoor leef ik nu mijn passie.

De vragen die mij vaak gesteld worden zijn:

  • Waarom voel ik mij altijd zo verantwoordelijk voor anderen?
  • Hoe komt het dat ik steeds denk dat ik HET gevonden heb en dan blijkt dat toch niet zo te zijn? 
  • Waar haal ik het lef vandaan om echt te veranderen en oude patronen te doorbreken? 
  • Hoe kan ik fijner ondernemen? Ik ben het zo zat zoals het nu gaat!
  • Kan jij mij helpen bij het maken van andere keuzes in mijn loopbaan en leven?

 

Met mijn kennis en ervaring help ik ondernemende professionals bij hun zoektocht naar hun kern, het vol innemen van hun eigen plek en zo nog meer eigenaarschap te ontwikkelen. Hun eigen steun in de rug zijn. Zodat ze vol vertrouwen gaan leven en dat alles moeiteloos en intrinsiek gemotiveerd gaat.

"Ik heb kunnen ervaren welke oplossing en werkwijze echt bij mij past en mij veel energie en blijdschap brengt. Can daagde mij uit om alle mogelijkheden te onderzoeken, liet mij geen ruimte om in oude valkuilen te stappen en zorgde ervoor dat de focus scherp bleef."
Annelies Voulon
Ondernemer
"Absolute aanrader! Can helpt goede inzichten te krijgen in wie ben ik, wat kan ik en waar word ik écht gelukkig van! Waarom doe ik de dingen die ik doe, reageer ik zoals ik reageer, en welke dingen kunnen anders, hoe maak ik het voor mijzelf makkelijker en aangenamer.... het is een enorme spiegel die voorgehouden wordt, maar zonder te veroordelen helpt zij jou om een nóg betere ik-versie te zijn!"
Karin
Procesmanager