Programma VitaWerktDe weg naar een

optimale combinatie

van werk én leven!


Het programma VitaWerkt

Een complete aanpak op geluk en gezondheid.Vol enthousiasme en passie heb ik mij gestort op het maken van een programma die mijn achtergrond in Personeelswerk (met een expertise in verzuimbegeleiding), mijn ervaring met het werkgever-/ondernemerschap en mijn passie voor gezondheid en coaching samen zou pakken. In dit programma komt alle kennis en ervaring samen.

Het samenvoegen is prachtig gelukt in mijn 4-maanden programma “VitaWerkt”. Een programma dat bijdraagt aan een gezond en gelukkig werkend leven.

Ik bied werkgevers en werknemers de mogelijkheid om met behulp van mijn Gezondheidswiel in kaart te brengen waar de deelnemer een vorm van “tekort” ervaart en waar hij of zij zich juist heel goed ontwikkelt/voelt. Door dit in kaart te brengen leggen we bloot waar coaching & training hulp kan bieden om het “wiel” weer mooi te laten draaien.

We bieden een op maat gemaakt programma van 4 maanden aan. Met het gezondheidswiel als uitgangspunt en met behulp van intensieve individuele coaching en interactieve workshops in groepsverband, worden deelnemers begeleid naar een gelukkig & gezond werkzaam leven. Binnen organisaties werken we samen aan een gezonde(re) organisatie met bevlogen medewerkers.

Door deelnemers bewust te maken van het belang van eigen regie en eigen verantwoordelijkheid en vooral door de tools en coaching aan te bieden voor een duurzame leefstijlverandering, werkt men toe naar een gezond & gelukkig werkzaam leven!

De juiste persoon op de juiste plek. Door een beter zelfbeeld en de regie in eigen hand te nemen maken mensen keuzes die goed voor henzelf zijn. Een fittere geest en lichaam en een groter gevoel van eigen verantwoordelijkheid. .


Wat is het resultaat?


"Can weet mensen goed te peilen en te raken, ze maakt zaken op een fijne manier persoonlijk en raakt daardoor mensen op een fijne manier. Dit helpt om je als gesprekspartner open op te stellen. Ik zie ons nog zitten aan de gezonde tosti’s bij haar. Bij jezelf blijven, mogen blijven genieten maar dat wel bewust doen, dat is wat mij bijblijft. Lukt me ook nog steeds…. Al zijn de geniet momentjes er nog soms nog wel ;-) (Jorieke)

Voor wie is dit programma geschikt?


Voor iedereen die:

  • vastloopt en/of dreigt uit te vallen;
  • langdurig arbeidsongeschikt is (ook 2e of 3e spoor);
  • (dreigende) burn-out klachten ervaart;
  • niet lekker in zijn/haar vel zit en daar tijdig iets aan wil doen;
  • geïnteresseerd is in gezond & gelukkig werken en leven;
  • voelt dat er meer in "het vat" zit en nu stappen wil zetten.

"Balans is niet iets wat je vindt, het is iets dat je creëert."


Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande link om door te lezen. Mocht je na het lezen meer willen weten dan ga ik natuurlijk heel graag hierover in gesprek met je.