Stop met "moeten" en haal je eigen passie, missie en roeping weer op.
Leer dat het halen van je doelen ook moeiteloos kan zodat jij jouw (zakelijke) kansen met voldoening en plezier gaat pakken.

VITA-KERN® COACHINGSTRAJECT
VOOR ONDERNEMERS EN HR-PROFESSIONALS

Tijdens het Vita-KERN® traject gaan we aan de slag om jouw kern te vinden waarna je moeiteloos en met veel plezier je eigen pad gaat bewandelen.

Als jij dit herkent en klaar bent met de manier waarop het nu gaat, maar niet weet waar je moet beginnen om het anders te krijgen dan is het Vita-KERN® traject voor jou.

Dit is waar we mee aan de slag gaan en dit is tevens wat ervoor nodig is om in korte tijd een diepe duik in jezelf te maken om van daaruit keuzes te maken die intrinsiek gemotiveerd zijn.

Vind jouw KERN om te komen tot jouw eigen blauwdruk, jouw Essentie en maak vandaar uit nieuwe beslissingen en plannen.

Bonusmodule Online: Moeiteloos werken en leven met de BREIN-methode®. Door minder-maar-beter méér plezier en voldoening ervaren.

Je gaat leren hoe je met zoveel meer gemak en zelfvertrouwen andere keuzes gaat maken en dat deze altijd leiden tot stappen die beter bij je passen
en je dus een betere baan, fijnere balans, nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Dit is een holistisch coaching traject dat alles bevat wat je nodig hebt om met een investering van +/-  1 uur per week een transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en moeiteloos werken en leven.

Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven.

Alles wat ik in de afgelopen 12 jaar heb geleerd, heb ik in dit traject verpakt. Ik heb dit traject zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen.

Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

Omdat ik een goede klik en wederzijds vertrouwen erg belangrijk vind, is dit traject ‘invitation only’. Vraag dus snel een kennismakingsgesprek aan! 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor ondernemers en HR professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.