WAT IS JOUW IKIGAI?

Ben jij klaar met dat gevoel van "moeten"? Wat is nou echt jouw passie, missie en roeping? Oftewel, wat is jouw IKIGAI?

Ontdek jouw innerlijke drive, jouw IKIGAI, zodat ook jij weet waar jouw levensvreugde zit en wat jij écht te brengen hebt!

VITA-KERN® ONLINE
DE WEG NAAR JOUW IKIGAI VOOR EEN VOLDAAN EN SUCCESVOL LEVEN


Wat is dat ene specifieke ding dat jij de wereld te brengen hebt?
Wat maakt dat jij 's morgens met een glimlach opstaat en 's avonds met een voldaan gevoel gaat slapen?

Door het vinden van jouw KERN, jouw IKIGAI weet jij straks precies wat jij iedere dag te doen hebt voor een voldaan en succesvol leven.

HERKEN JIJ DIT?

Als jij dit herkent dan is deze online cursus voor jou bedoeld.

Ik ben Can..

Ik ben Can, dochter van een Spaanse moeder en Nederlandse vader en sinds 2002 zelfstandig ondernemer in de vorm van coach, begeleider en adviseur van MKB ondernemers bij personele- en ondernemersvraagstukken. Tegenwoordig ben ik enkel nog actief als Systemisch Coach voor ondernemende professionals. 

Door het combineren van jarenlange ervaring en o.a. systemisch coachen heb ik een werkwijze ontwikkeld die helpt bij bereiken van de kern in jezelf. Je blauwdruk. Jouw unieke onderscheidende waarde. En vanuit die kern, die waarde, gaan ondernemen en leven leidt tot voldoening, vertrouwen en moeiteloos werken en leven.

Veel moet je eerst zelf doorleven voordat je er goed in wordt om anderen te helpen. Bij mij is dat niet anders.

Mijn reis naar IKIGAI

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst met Ikigai in aanraking kwam, voelde ik aan alles dat dit een belangrijk punt was. Ik liep al jaren tegen hetzelfde probleem aan. Iedere 4 jaar moest er bij mij iets veranderen. Een onrust, noem het verveeldheid, begon na 3 jaar te borrelen en dan moest er iets veranderen in mijn werk of onderneming. En iedere keer dacht ik opnieuw: “Dit is het. Nu heb ik gevonden wat ik echt wil!” Om vervolgens na 3 jaar weer te beginnen met wiebelen en onrust. Het leek wel of ik vaak balanceerde tussen burn-out en bore-out.

Mijn weg naar IKIGAI

Toen ik ergens een Ikigai model tegenkwam besloot ik deze eens zelf te onderzoeken. Ikigai is een Japans concept dat letterlijk betekent: Datgene waar jij ’s morgens voor opstaat. Het model zou mij de weg wijzen. Het triggerde meteen iets in mij dus ik ging er vol mee aan de slag.

Het was een pittig zelfonderzoek maar ik kwam inderdaad tot hele mooie inzichten over mijzelf. Wat was nou datgene wat ik echt te doen had in dit leven? Wat heb ik nu te brengen? Wat is mijn talent die voor mij zo logisch is dat ik het zelf niet eens als zodanig herken? Omdat het zo bij mij hoort dat ik er vanuit ga dat iedereen dit ook wel heeft? Op al deze vragen kreeg ik antwoord. En meer…

Begeleiding op de diepere laag..

Toen ik dit aan het onderzoeken was had ik al een mooi coachingstraject gemaakt gericht op systemische coaching. Met een client waar ik op dat moment mee werkte besprak ik mijn Ikigai zoektocht en dit interesseerde haar zeer. Of ik haar daar ook bij wilde begeleiden om dit bij haar te onderzoeken. En of ik dat wilde! 

Tijdens haar begeleiding merkte ik dat ik het prachtig kon combineren met mijn werkwijze als systemisch coach. Sterker nog, we kwamen op nog diepere lagen uit en konden nog veel beter vastpakken waar het écht over gaat. Uit het hoofd, meer in het lijf en vol uit het hart! Dat is waar we uitkwamen. 

De prachtigste inzichten voelde deze client en ze wist meer dan ooit dat ze een totaal nieuw bedrijf mocht gaan neerzetten en al het oude mocht loslaten. Het was prachtig om te zien.

Met Vita-KERN naar IKIGAI

Zij was het die naderhand tegen mij zei dat ik deze combinatie niet moest loslaten en Ikigai in mijn al bestaande traject moest opnemen. 

En dat ben ik gaan doen. Het is een prachtig traject geworden die de belofte in zich heeft van een complete transformatie voor mensen die gewend zijn om veel in het hoofd te zitten en willen naar een leven vanuit het hart. Dit is het Vita-HELDER® jaartraject geworden. 

Omdat dit traject een half jaar tot een jaar duurt en ik hier heel veel persoonlijke begeleiding bied kan ik hier niet zoveel mensen helpen als ik eigenlijk zou willen en zo begon ik na te denken over de online mogelijkheden. Kon ik niet veel meer mensen helpen met een deel van dit traject?

Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk

En ineens kwam dat inzicht: Ja natuurlijk kan dat! Hoe enorm zouden mensen geholpen zijn als zij ook hun Ikigai konden vinden? En dan ook echt op een diepe laag voelen waar het echt over gaat? Niet een modelletje met je hoofd invullen. Nee, echt voelen waar het over gaat. Door middel van mijn oefeningen, (systemische) lessen en visualisaties. En als al deze mensen nu echt gaan doen waar ze voor gemaakt zijn en de eigenaarschap gaan pakken om daar ook echt stappen in te zetten? En zo gelukkig en voldaan te zijn? Dat zou toch fantastisch zijn? 

En zo ben ik er toe gekomen om dit traject Vita-KERN Online te maken. Om veel mensen te kunnen helpen om hun KERN, hun Ikigai te ontdekken en te helpen om hier naar te gaan leven.

MISSIE

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun innerlijke kracht en ze te helpen om hun eigenaarschap te ontwikkelen. Dat is wat mijn zoektocht naar mijn IKIGAI opleverde. Op deze manier hoop ik jou daar bij te helpen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat jij nou echt te brengen hebt en voel jij aan alles dat dat meer is dan je nu doet? Wil jij voldoening voelen en met een glimlach aan jouw dag beginnen?

Dan heb ik deze cursus voor jou gemaakt. Lees je mee?

Dit is waar we mee aan de slag gaan en nodig is om in korte tijd een diepe duik in jezelf te maken om van daaruit keuzes te maken die intrinsiek gemotiveerd zijn.

Stap 1: Leer jezelf (opnieuw) kennen

Stap 2: Vind jouw Missie, Passie en Roeping

Stap 3: Vind jouw KERN, jouw Innerlijke drive. Wat heb jij nou écht te doen?

Stap 4: Maak vanuit die gevonden KERN de balans op.

Ontdek wat dat ene is waar jij helemaal op aan gaat en zorg dat je dat iedere dag in de praktijk brengt. Daar ligt de voldoening en de flow!

-CK-

VITA-KERN® ONLINE
SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW KERN

Dit is een online cursus die je helemaal in je eigen tempo kan doen. Het bevat 10 online lessen met daarbinnen verschillende opdrachten, onderzoeksvragen en visualisaties. 

Je kunt alle tijd nemen die je nodig hebt of zo snel gaan als voor jou goed voelt. Toegang is onbeperkt.

Omdat ik geloof dat in deze tijd heel veel mensen baat hebben bij de zoektocht naar binnen en het vinden van hun innerlijke drive maar mijn agenda te vol zit om iedereen toe te kunnen laten in mijn praktijk heb ik een deel uit mijn uitgebreide jaartraject omgezet naar deze online cursus.  

Deze lessen bevatten alles wat je nodig hebt om op een diepe laag jouw KERN te vinden en te ontdekken wat het is dat jij nou écht te doen hebt. 

Hierdoor ga je met zoveel gemak een slag maken van stroperig en moeizaam werken naar flow en bevlogen leven.

Ik heb deze cursus gemaakt om je op een laagdrempelige manier te helpen om grote stappen te zetten in het vinden van jouw kern zodat jij volledige regie over je eigen leven gaat pakken.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. 

En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor. 

Deze cursus stel ik nu tijdelijk beschikbaar voor slechts € 79,- (incl BTW)


Meld je snel aan en krijg direct toegang!

Je gaat leren hoe je met zoveel meer gemak en zelfvertrouwen andere keuzes gaat maken en dat deze altijd leiden tot stappen die beter bij je passen
en je dus een betere baan, fijnere balans, nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Deze online cursus bevat:

NU TIJDELIJK VERKRIJGBAAR VOOR € 79,- (incl BTW).

Veelgestelde vragen

Zodra je je bestelling hebt afgerond ontvang je een mail met daarin je unieke inloggegevens. Je kan dan direct starten.

Ja, om deze versie betaalbaar en toegankelijk te houden heb ik hem helemaal online gemaakt. Maar wees gerust. Alle lessen bevatten video’s met uitleg, pdf-documenten en/of visualisaties en zijn zo logisch opgezet dat het zich helemaal vanzelf wijst. Als jij de volgorde aanhoudt dan doorloop je alle stappen die nodig zijn om jouw KERN te vinden!

Als je ergens vastloopt mag je altijd mailen naar welkom@vita-hrm.nl. Ik help je graag weer op weg.

In principe is deze cursus online. Per mail help ik je graag op weg maar heb je echt behoefte aan persoonlijke begeleiding dan is het, als mijn agenda het toelaat, mogelijk om een upgrade aan te schaffen. Kijk bij https://vita-hrm.nl/vita-kern/ voor meer informatie. Als dit je aanspreekt kan je een gesprek met mij aanvragen en dan kijken we samen of dit een goede aanvulling voor jou zal zijn.

Met 1 uurtje per week ben je heerlijk met je persoonlijke ontwikkeling bezig en krijg je de mooiste inzichten over jezelf en dat wat jij te doen hebt in dit leven. Je kunt zo snel of zo langzaam gaan als je zelf wilt want je houdt altijd toegang tot dit programma.

Ja dat kan wel maar…. Je kunt het niet fout doen maar als je deze cursus even snel denkt te doen dan mis je de diepere laag. Je antwoorden zullen dan allemaal uit je hoofd komen en dat is jammer. Als je even de tijd neemt zul je zien dat je tot veel mooiere inzichten komt. Je voelt vanzelf wanneer je klaar bent voor de volgende les.

Mail gerust naar welkom@vita-hrm.nl. We helpen je graag verder met je vraag.

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor ondernemende professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.