fbpx

Weten jouw medewerkers wat hen écht drijft en hoe ze hun talenten maximaal benutten?

VITA-KERN® ONLINE VOOR ORGANISATIES.
DÉ WEG VOOR MEDEWERKERS NAAR HUN IKIGAI VOOR
EEN BEVLOGEN, VOLDAAN EN SUCCESVOL LEVEN


Medewerkers die hun persoonlijke missie en waarden kunnen integreren in hun werkzaamheden voelen zich meer verbonden met de organisatie waarvoor zij werken. Dit leidt tot meer betrokkenheid en eigenaarschap en dit heeft een positieve invloed op het succes van de organisatie.

Investeer in je medewerkers door hen te helpen om hun IKIGAI te ontdekken zodat zij straks precies weten wat zij iedere dag te doen hebben voor een voldaan en succesvol (werkend) leven.

HERKEN JIJ DIT?

Herken je meerdere punten en wil je daar graag op anticiperen? Dan kan dit traject je helpen bij creëren van een sterke bedrijfscultuur en een hoge betrokkenheid van gemotiveerde medewerkers.

Margreet
MargreetOrganisatieadviseur
Lees verder
Ik zie het echt als een reis die ik heb gemaakt, een reis naar mijn eigen ik. Niet naar wat ik denk dat andere van mij vragen of willen, maar waar ik goed in ben, wat bij mij past en waar ik voor anderen weer van betekenis kan zijn. Ik weet nu ook, door de reis naar mijn IKIGAI te hebben gemaakt, dicht bij mijzelf te blijven en ook 'de weg terug te vinden' als ik voel dat ik niet meer helemaal doe wat mij energie geeft.

Beste leidinggevende,

Is het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers belangrijk voor jouw organisatie?

Wil je dat jouw medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren met meer voldoening en betekenis?

Wil je de betrokkenheid en prestaties van jouw medewerkers verhogen?

Dan hebben wij de oplossing voor jou: het Vita-KERN Online traject.

Het Vita-KERN Online traject helpt medewerkers om hun persoonlijke Ikigai te ontdekken en te integreren in hun werkzaamheden. 

Door te werken vanuit hun kern en passies, zullen medewerkers meer voldoening en betekenis halen uit hun werk. Dit zal leiden tot een hogere motivatie, betrokkenheid en prestaties op het werk.

 

De beste investering is investeren in persoonlijke groei

Om goed personeel te behouden en aan je te binden is het belangrijk om te investeren in het welzijn van jouw medewerkers. De beste investering die je kan doen is medewerkers helpen om zichzelf beter te leren kennen en hun talenten te (her)ontdekken en maximaal te benutten.

Door het bieden van Vita-KERN Compleet, geef je jouw medewerkers op een laagdrempelige en veilige manier de mogelijkheid om te ontdekken wat hen echt drijft en waar hun passie ligt.

Hierdoor gaan zij hun werkzaamheden beter afstemmen op hun persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wat niet alleen zorgt voor betere prestaties maar ook voor een hogere tevredenheid en betrokkenheid. Het eigenaarschap van de medewerkers groeit waardoor zij meer bevlogen te werk zullen gaan.

Door het bieden van dit traject creëer je een sterkere bedrijfscultuur en grotere betrokkenheid bij de organisatie.

 

Meer binding met de organisatie

Medewerkers die hun persoonlijke missie en waarden kunnen integreren in hun werkzaamheden voelen zich namelijk meer verbonden met ‘hun’ organisatie. Dit tot minder verloop van medewerkers, minder ziekteverzuim en een positieve invloed op het imago van de organisatie.

Investeer in jouw medewerkers en geef hen de mogelijkheid om hun kern te ontdekken en daar vanuit te leven.

Hierdoor zullen zij meer voldoening, betekenis en geluk ervaren in hun werk en leven.

Het resultaat is meer motivatie, betrokkenheid en prestaties van medewerkers, en een positieve impact op de bedrijfscultuur en het imago van de organisatie.

 

Verlang je naar:

Dit is waar we mee aan de slag gaan en nodig is om in korte tijd een diepe duik in jezelf te maken om van daaruit keuzes te maken die intrinsiek gemotiveerd zijn.

Ontdek wat dat ene is waar jij helemaal op aan gaat en zorg dat je dat iedere dag in de praktijk brengt. Daar ligt de voldoening en de flow!

-CK-

VITA-KERN® ONLINE
SAMEN OP ZOEK NAAR JOUW KERN

Vita-KERN is zeer geschikt voor organisaties omdat het laagdrempelig is voor medewerkers en het de flexibiliteit biedt die nodig is om medewerkers op hun eigen tempo te laten werken.

Door het programma online beschikbaar te stellen, hebben medewerkers de vrijheid om het te volgen waar en wanneer ze maar willen, zonder dat ze hun werkzaamheden moeten onderbreken of hun dagelijkse routine moeten aanpassen.

Wel zo prettig als je je medewerkers wilt helpen bij hun groei en ontwikkeling, maar die ook wil dat de productiviteit en prestaties op peil blijven.

Bovendien is Vita-KERN kostenefficiënter dan traditionele trainingen. Er zijn geen reiskosten, verblijfskosten of locatiekosten aan verbonden.

Ook kunnen meer medewerkers tegelijkertijd het programma volgen.

 

Door het bieden van Vita-KERN Compleet, geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om te ontdekken wat hen echt drijft en waar hun passie ligt.

Hierdoor kunnen zij hun werkzaamheden beter afstemmen op hun persoonlijke kwaliteiten en drijfveren, wat niet alleen zorgt voor betere prestaties maar ook voor een hogere tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers. 

Wat weer bijdraagt aan een sterke bedrijfscultuur en betrokkenheid bij de organisatie.

Investeer in jouw medewerkers en geef hen de mogelijkheid om hun Ikigai te ontdekken en te leven vanuit hun kern.

Het resultaat is meer motivatie, betrokkenheid en prestaties van medewerkers, en een positieve impact op de bedrijfscultuur en het imago van de organisatie.

Wacht niet langer en plan snel een afspraak in voor meer informatie en een offerte op maat.

Je medewerkers leren hoe ze met zoveel meer gemak en zelfvertrouwen andere keuzes gaan maken en dat deze altijd leiden tot stappen die beter bij hen passen
en dus beter functioneren, een fijnere balans en nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Deze online cursus bevat:

Wat doet Vita-HRM Coaching & Advies nog meer? Zij is er voor directeuren, bestuurders, managers en ondernemende professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.