Volg ons op:

Vita-HRM

Vita-HRM is een coachings & adviesbureau voor (werkend) leven, ondernemen, arbeid & gezondheid. Mensen die zoeken naar een goede balans in een of meerdere van deze elementen vinden in Vita-HRM een goede partner.


Het ontstaan van Vita-HRM (maart 2018) is de samenvoeging van HRM Support Services (2011) en Good Food Happy Life (2013). De eerste organisatie richtte zich volledig op het begeleiden en ondersteunen van de ondernemer/werkgever op het gebied van personeel in de breedste zin van het woord. De tweede richtte zich volledig op gezondheidscoaching, voeding en balans in je leven. De kracht blijkt voor mij te zitten in de combinatie. Het maximale uit je carrière of je onderneming halen kan namelijk alleen als je ook het maximale uit je gezondheid haalt.


Met vallen en opstaan heb ik geleerd wat ondernemen is. Met hoogtepunten maar ook zeker diepe dieptepunten. Door oplossingsgerichtheid en positiviteit bleken deze dieptepunten uiteindelijk hele waardevolle lessen te zijn. What doesn't kill you, makes you stronger, zal ik maar zeggen. En wat zeker helpt is zien wat het belang van een goede gezondheid hierin bijdraagt. Dit geldt voor jezelf maar ook daarom dus ook voor je medewerkers. Uit eigen ervaring ervoer ik dat hier ook wel eens een plan voor geschreven mocht worden. Een ondernemingsplan was zo geschreven maar een handleiding voor een goede gezondheid en optimale balans was toch iets ingewikkelder.


Omdat onze gezondheid toch datgene is waar we er maar een van krijgen en waar we het toch echt mee moeten doen. Tegelijkertijd is dit ook weer de basis voor je overige succes! De sleutel tot succes begint dus toch echt bij jezelf. En zo is de cirkel weer rond. Voor mij was dit inzicht de aanleiding om HRM Support Services en Good Food Happy Life samen te voegen en mijn kennis en ervaring van enerzijds ondernemerschap en anderzijds life- en gezondheidscoaching te combineren.


De ondernemer, als mens en als werkgever, en diens medewerkers staat bij Vita-HRM centraal. Het zoeken naar antwoorden op de vraag hoe werk en prive optimaal te combineren zodat het een compleet en optimaal leven wordt is wat mij fascineert. Je hebt maar één leven dat bestaat uit een heleboel elementen. En in al die elementen heb je een andere rol te vervullen. Hoe deze elkaar completeren? Dat is waarin ik je graag coach & adviseer. Op het gebied van personeelsadvies, ondernemerscoaching, gezondheids-, life- en voedingscoaching sta ik graag voor je klaar.


Ik nodig je van harte uit om deze website verder te bekijken en contact op te nemen voor een kennismaking als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.


Een vitale groet,


Can Kroezen-Cornelissen