Stop met het tegen de stroom in werken. Ontdek jouw persoonlijke en zakelijke kansen terwijl je met veel plezier en voldoening je eigen pad gaat bewandelen.

Vita-HELDER® COACHINGSTRAJECT
VOOR ONDERNEMENDE PROFESSIONALS

HERKEN JIJ DIT?

Als jij klaar bent met de manier waarop het nu gaat, maar niet weet waar je moet beginnen om het anders te krijgen dan is het Vita-HELDER® traject voor jou.

Vita-HELDER is een coachingstraject voor professionals die het maximale uit zichzelf willen halen maar zich ergens ook geremd voelen om er vol voor te gaan. Ze voelen dat er meer in het vat zit maar kunnen er niet goed bij. Het liefste zouden ze elke dag energiek en moeiteloos willen werken.

Dit is waar we mee aan de slag gaan
en dit is tevens wat ervoor nodig is
om in korte tijd een diepe duik in jezelf te maken
en de transformatie te maken naar de echte JIJ!

Fase I
Neem vol je eigen plek in en ontwikkel meer eigenaarschap.

Fase II
Leer je aangeleerde belemmerende patronen en gedrag kennen en zet deze om naar nieuwe patronen die wél dienend zijn en je nu verder brengen.

Fase III
Vind jouw KERN om te komen tot jouw eigen blauwdruk, jouw IKIGAI

Fase IV
Inventariseer en Transformeer om van hieruit definitief stappen te zetten naar een leven in flow

Je gaat leren hoe je met zoveel meer gemak en zelfvertrouwen andere keuzes gaat maken en dat deze altijd leiden tot stappen die beter bij je passen
en je dus een betere baan, fijnere balans, nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Dit is een holistisch coachingstraject dat alles bevat wat je nodig hebt om een transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en bevlogen werken en leven. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven. Alles wat ik in de afgelopen 14 jaar heb geleerd heb ik in dit traject samen gebracht.

Ik heb dit traject zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. 

Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

 

In dit traject werken we in jouw eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

We gaan samen aan de slag om jouw transformatie compleet te maken. Dit gaan we doen door samen een op maat gemaakt plan van aanpak te maken. Het gehele traject sta ik naast de individuele coaching uiteraard ook telefonisch en per mail tot je beschikking én krijg je toegang tot de online academie met lessen waartoe je altijd toegang houdt. Het gehele traject is volledig op jou afgestemd.

Omdat ik intensief met je samenwerk is een goede klik natuurlijk super belangrijk. Een uitgebreide kennismaking gaat daarom altijd vooraf aan de samenwerking. 

 

Ben jij enthousiast geraakt en wil je weten of dit traject geschikt is voor jou, vraag dan een persoonlijk gesprek met mij aan via onderstaande knop.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor ondernemende professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.