Stop met het tegen de stroom in werken en
leer dat ook jij bevlogen kan zijn ipv burn-out. Ontdek jouw persoonlijke en zakelijke kansen terwijl je met veel plezier en voldoening je eigen pad gaat bewandelen.

Vita-HELDER® COACHINGSTRAJECT
VOOR ONDERNEMENDE PROFESSIONALS

HERKEN JIJ DIT?

Als jij klaar bent met de manier waarop het nu gaat, maar niet weet waar je moet beginnen om het anders te krijgen dan is het Vita-HELDER® traject voor jou.

Dit is waar we mee aan de slag gaan
en dit is tevens wat ervoor nodig is
om in korte tijd een diepe duik in jezelf te maken
en als een feniks op te staan als 100% jij.

1. Vol je eigen plek innemen (hoe je jezelf centraal kunt stellen en keuzes en beslissingen kan nemen die 100% uit jezelf komen. Los van verwachtingen en oude overtuigingen)

2. Naar de KERN om te komen tot jouw eigen blauwdruk, je Essentie

3. Inventariseer en Transformeer om van hieruit definitief stappen te zetten naar moeiteloos leven.

4. Je nieuwe pad inbedden en integreren. (Aandacht voor Innerlijk Leiderschap en moeiteloosheid. Met plezier en voldoening je eigen pad bewandelen)

Je gaat leren hoe je met zoveel meer gemak en zelfvertrouwen andere keuzes gaat maken en dat deze altijd leiden tot stappen die beter bij je passen
en je dus een betere baan, fijnere balans, nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Dit is een holistisch coaching traject dat alles bevat wat je nodig hebt om binnen 20 weken een transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en bevlogen werken en leven. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven. Alles zit in dit programma.

Ik heb dit programma zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

Omdat ik een goede klik en wederzijds vertrouwen erg belangrijk vind, is dit traject ‘invitation only’. Wil je weten of het iets voor jou is vraag dan alvast het gesprek (met mij persoonlijk) aan via onderstaande knop 

WAT ANDEREN ZEGGEN:

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor ondernemers, managers en HR Professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.