VITA-HELDER® PREMIUM

Persoonlijk ontwikkeltraject voor leiders en professionals

Voor wie is dit traject bedoeld?

Vita-HELDER® PREMIUM
Persoonlijk ontwikkeltraject voor leiders en professionals

Vita-HELDER is een persoonlijk ontwikkeltraject voor leiders en professionals die het maximale uit zichzelf willen halen maar ergens voelen dat ze geremd worden door vastzittende patronen.

Al zijn ze hele sterke persoonlijkheden en beschikken ze over voldoende doorzettingsvermogen, toch voelen ze dat er iets mist waardoor ze niet hun volle potentieel leven. Het hoofd werkt volop maar ze voelen dat er meer nodig is om te kunnen blijven presteren.

Het liefste zouden ze elke dag energiek en moeiteloos werken.

En ze gunnen zichzelf een persoonlijke zeer ervaren coach met veel ervaring op het gebied van ondernemerschap, HR én coaching die er écht voor ze is op het moment dat het ertoe doet!

Voor jou?

Dit zeer persoonlijke en individuele traject is voor leiders en professionals die het maximale uit zichzelf willen halen en klaar zijn voor de transformatie van ‘weten wat goed is’ naar ‘voelen wat beter is’! Je kunt nog zoveel weten maar leef je het ook?

Als jij op veel van onderstaande vragen een volmondig JA kan antwoorden en klaar bent voor een grote transformatie in je leven en je werkwijze dan is het Vita-Helder® traject interessant voor jou.

Ervaar je dat je op een kruispunt staat, belangrijke beslissingen te nemen hebt, maar niet weet waar je moet beginnen?

Voel jij je enorm verantwoordelijk voor (bijna) alles wat je doet? Zowel op het werkgebied als privé?

Vliegt de tijd voorbij zonder dat er iets fundamenteels verandert?


Weet jij dat er meer uit jou is te halen maar is het moeilijk om echt jouw ruimte te pakken en écht te gaan staan voor jezelf?

Voel je je geremd? Voel je dat je meer kan maar dat je jezelf afremt?


Zeg je snel JA en heb je moeite met NEE zeggen? én..
Heb je moeite met hulp vragen?

Veel ja’s? Lees dan door want daar lees je waar we mee aan de slag gaan en wat ervoor nodig is om in korte tijd een transformatie te maken die ervoor zorgt dat jij gaat staan voor wat jij écht waard bent!

Welke werkwijze?

Mijn werkwijze is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers die onmisbaar zijn om je volle potentieel te kunnen leven :

Je eigen plek innemen

Je neemt je eigen plek vol in

Wanneer we beseffen dat we in veel gevallen een plek in genomen hebben die niet de onze is maar dat we dit (vaak als kind al) deden omdat er een appèl op ons gedaan werd, kunnen we hier een beweging in maken en alsnog op onze eigen plek gaan staan.

Belemmerende patronen en overtuigingen komen in een heel nieuw licht te staan waardoor je vrijer, autonomer en krachtiger leeft, onderneemt en/of leiding geeft.

persoonlijk leiderschap

Jij beschikt over veel persoonlijk leiderschap

Door te leren om datgene wat je altijd al aan anderen gaf nu óók of vooral aan jezelf te geven ga je staan voor dat wat er echt toe doet, namelijk JIJ.

Je gaat nog steviger staan en leert om (nog meer) je eigen steun in de rug te zijn.

Ikigai

Je kent jouw Ikigai en weet wat jij de wereld écht te brengen hebt

Een zoektocht naar datgene wat jij écht te brengen hebt, jouw kern. Wat is het dat jou zoveel voldoening geeft dat het je alleen maar energie oplevert?

Vanuit je innerlijke zijn voel je de drive om hier je tijd aan te geven. Voor jezelf én voor de wereld. Zakelijk en privé dat gaan inbrengen waardoor je kan rekenen op veel meer flow en moeiteloosheid.

De fases binnen Vita-HELDER

Fase I
Systemische coaching

Systemisch werken is een methode om meer helderheid te krijgen in die (vaak onbewuste) belemmerende patronen en overtuigingen. Door systemisch te kijken naar je patroon of probleem, opent zich een onderliggende waarheid die ruimte, inzicht en nieuwe mogelijkheden biedt. Je gaat zien hoe de systemen waar je deel van uitmaakt jou beïnvloeden en hoe je daar je eigen weg in kunt gaan. Hoe je mogelijk een ander plek dan je eigen hebt ingenomen om vervolgens weer op je eigen plek te gaan staan. Je merkt hoe je (onbewuste) belemmerende overtuigingen kunt loslaten. Een opstelling maakt het tot dan toe onzichtbare zichtbaar en daarin ligt een grote transformerende kracht. Het enige wat daarvoor nodig is is een open houding en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Wat is het resultaat na deze fase?

Fase II
Persoonijk leiderschap

Met een gezonde dosis persoonlijk leiderschap wordt bedoeld dat je in staat bent om zelf je eigen steun in de rug te zijn. In plaats van ons humeur, gedrag en acties af te laten hangen van situaties buiten onszelf mogen we veel meer vanuit onze eigen kracht en individualiteit leren handelen. Te vaak hebben we nog het gevoel dat als de omgeving maar anders zou doen of zijn, we dan zouden zijn waar we willen. Maar daar hebben we nou net geen invloed op. Op die ander. Veel effectiever is het om te zien en te leren dat zelfliefde en zelfzorg de sleutel zijn tot de veranderingen waar je zo naar verlangt. Als we dat wat we zo makkelijk weggeven aan onszelf gaan geven, groeit ook ons zelfvertrouwen en kunnen we echt onze eigen steun in de rug zijn.

Wat is het resultaat na deze fase?

Fase III
Ikigai Mastery

Ikigai betekent letterlijk: Dat doen wat waard is om voor te leven. Het is een zoektocht naar datgene dat jou echt beweegt. Je roeping, je missie. Wat heb jij te brengen? Als we dat weten én inbrengen in ons huidige leven, leef je veel meer vanuit flow en misschien nog wel belangrijker, je beweegt vanuit je innerlijke kracht. Als jij jouw kwaliteiten en talenten op een natuurlijke wijze inzet heeft ook jouw omgeving daar maximaal profijt van. Als iedereen doet waar die goed in is, hoe zou de wereld er dan uitzien?

Wat is het resultaat na deze fase?

Wat anderen zeggen:

Tarieven

Hier komt het tekstje over de tarieven.

"Je hebt lang genoeg laten zien dat je sterk bent en doorzettingsvermogen hebt, dat je keihard kan werken en de top kan bereiken. Dat heb je al gedaan. Nu is het tijd voor dat andere deel in jou. Dat deel dat intuïtief en zacht kan zijn. Dat voelt dat er iets niet klopt en dat ook uitspreekt. Dat voelt bij zichzelf of je iets wel of niet wilt doen en daar dan ook 100% achter kan staan."
Ben jij er klaar voor?

Veelgestelde vragen

Ja, ik werk in persoonlijke sessies met jou op individuele basis. Niet in groepen maar 100% mijn onverdeelde aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Nee, dat is helemaal je eigen keuze. Je bent van harte welkom maar ik beschik over goede online systemen om ook op afstand systemisch te kunnen coachen. De coronatijd heeft ons geleerd dat de kwaliteit zeker niet leidt onder online systemische coaching. Iets wat we niet verwacht hadden maar wel heel erg blij mee zijn. 

Dit gaat helemaal in onderling overleg. Afhankelijk van wat jij nodig hebt en je hulpvraag maken we samen een plan die voor jou werkt. 

Bij dit persoonlijke ontwikkeltraject zit ook een online omgeving waarbinnen je veel lessen terugvindt en al veel zelf kunt doen. Zo bepaal je zelf ook deels het tempo waarin we het traject samen doorlopen. Je houdt voor altijd toegang tot de academie. Ook blijf ik interessante nieuwe lessen toevoegen. Dus ook als we samen het traject afgerond hebben blijf je via de academie lessen van mij ontvangen. Mocht ik om welke reden dan ook stoppen met de academie dan zorg ik ervoor dat je de mogelijkheid krijgt om alle lessen te downloaden.

Mail gerust naar welkom@vita-hrm.nl. We helpen je graag verder met je vraag.

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor leiders en professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Kansen en mogelijkheden zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier echt voor gaan.

Dit is een holistisch coachingstraject dat alles bevat wat je nodig hebt om een transformatie te maken van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en bevlogen werken en leven. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten en je eigen blauwdruk vinden, tot het maken van nieuwe toekomstplannen en deze integreren in je leven. Alles wat ik in de afgelopen 14 jaar heb geleerd heb ik in dit traject samen gebracht.

Ik heb dit traject zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jouw transformatie zo groot mogelijk te maken en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. 

Omdat ik niet in onderdelen geloof, bevat dit traject, naast de persoonlijke coaching, heel veel online lessen, oefeningen en visualisaties waartoe je altijd toegang houdt.

 

In dit traject werken we in jouw eigen tempo en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten. En je doet dit samen met mij dus je staat er niet meer alleen voor.

We gaan samen aan de slag om jouw transformatie compleet te maken. Dit gaan we doen door samen een op maat gemaakt plan van aanpak te maken. Het gehele traject sta ik naast de individuele coaching uiteraard ook telefonisch en per mail tot je beschikking én krijg je toegang tot de online academie met lessen waartoe je altijd toegang houdt. Het gehele traject is volledig op jou afgestemd.

Omdat ik intensief met je samenwerk is een goede klik natuurlijk super belangrijk. Een uitgebreide kennismaking gaat daarom altijd vooraf aan de samenwerking. 

 

Ben jij enthousiast geraakt en wil je weten of dit traject geschikt is voor jou, vraag dan een persoonlijk gesprek met mij aan via onderstaande knop.