Transformeer je leven in Malaga

Voel je je vaak overbelast als ambitieuze hardwerkende vrouw? Ontsnap aan de greep van chronische stress met onze 7-daagse verdiepende training in Malaga. Ervaar een blijvende transformatie onder begeleiding van experts, met een speciaal programma, ontwikkeld om jou weer kracht en rust te geven.

In deze training leer je effectief grenzen stellen en balans creëren, zowel voor jezelf, in je gezin als in je werk. Hierdoor zul je beter samenwerken met je partner en voor een gezonde, stressvrije omgeving voor je kinderen zorgen. En in je loopbaan sta je je “mannetje” en neem je eigenaarschap over jouw carrière en leven. Wacht niet tot stress omslaat in een burn-out of bore-out maar zet jezelf pro actief op nummer 1 en leef je volle potentieel.

Schrijf je in en zet de eerste stap naar een leven vanuit vreugde en mogelijkheden.

Heb je twijfels? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Beschikbare retraites

Wat zeggen voorgaande klanten?

Een 7-daagse trainingsretraite in de stilte van het natuurgebied Montenaturivo nabij Malaga

Via stilte, rust en levendigheid, ontlading en ontspanning, kom je in je lichaam, bij je gevoel en bij je intuïtie. Dit doen we door te ‘Boksen vanuit het Hart – in contact & met gevoel’, ademwerk, ijsbaden en meditatie. En door coaching, systemisch werk, vrijmoedig waarheid spreken, reflectie- en creatie oefeningen en bezinning op levenswaarden lopen we het pad van transformatie, waarbij externe veranderingen vanuit onze innerlijk ontstaan, vergelijkbaar met de reis van rups naar vlinder.

Drie inspirerende en zeer ervaren trainers

John de Haas,
Bontekoe Coaching

In ieder van ons ligt een schat verborgen. Het is mijn missie om mensen te helpen deze schat te ontdekken en te laten stralen op het juiste podium, zodat de wereld van jouw unieke talenten kan genieten.

Ik ben dankbaar dat ik de gave heb om moeders hun basis-veiligheid te laten ervaren, waardoor ze er gewoon kunnen zijn.

Can Kroezen – Cornelissen, Vita-HRM Coaching

Mijn passie ligt bij het systemisch werken. Het laat steeds weer snel en doeltreffend de oorsprong van onze overtuigingen en patronen zien. Vaak vinden zij hun oorsprong in ons familiesysteem. Het werken op de zielslaag maakt dat we onze patronen bij de kern kunnen ontrafelen en helen.

Mijn eigen methode gecombineerd met Ikigai, een Japanse filosofie, helpt mensen om te voelen wat zij in de kern te doen hebben. Om zo van binnen naar buiten hun eigen waarheid te gaan leven.

Harry Geurkink, Immuun.training

Door mijn Bijna-Dood-Ervaring en mijn ontmoeting met Wim Hof weet ik dat de mens tot veel meer in staat is dan we denken. We hebben de natuurlijke mogelijkheid om ons immuunsysteem te gebruiken om onze vitaliteit te vergroten en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam aan te zetten. Als ik hiermee werk weet ik dat ik van waarde ben.

Onze belofte aan jou:

Deze week gaat je in ieder geval deze 5 punten opleveren: 

  • Innerlijke rust, je gaat de rust in jezelf ervaren en leert deze steeds weer op te zoeken
  • Keuzes maken vanuit intuïtie, je gaat voelen waar het voor jou over gaat en leert daar trouw aan te zijn
  • Jouw eigen waarheid spreken, je gaat ervaren hoe het is om niet langer je ego het woord te laten voeren maar juist te wachten op de woorden die gesproken willen worden. Woorden uit je hart of je ziel die zuiver en puur zijn
  • Zelfrespect, je gaat voelen waar jij zegt: “tot hier en niet verder” en leert daarin liefdevol achter jezelf te blijven staan
  • Plezier / vreugde, en dit alles doen we met veel plezier en vreugde. Je haalt jouw eigen plezier (weer) op en voelt hoeveel energie plezier je oplevert

Deze 7-daagse training gericht op persoonlijke ontwikkeling is een belevingsretraite die is bedoeld voor ambitieuze vrouwen die veel ballen in de lucht houden. De combinatie van moederschap en carrière maakt dat overbelasting op de loer ligt. Ontsnap aan de greep van chronische stress en ervaar een blijvende transformatie onder begeleiding van experts, met een uniek programma, speciaal ontwikkeld om jou weer kracht en rust te geven.

Door de afwisseling van stilte, rust en ontspanning aan de ene kant en activiteit, levendigheid en vreugde aan de andere kant kom je als vanzelf in je lichaam, bij je kracht. Hierdoor krijg je toegang tot je intuïtie, ga je je grenzen voelen en ga je die steeds makkelijker aangeven. We oefenen met vrijmoedig waarheid spreken, waardoor je uiteindelijk het leven gaat scheppen zoals jij dat graag wilt. De schijn, de stem van je ego, wordt steeds kleiner en onbeduidender. Jouw waarheid spreken, je kleur aannemen, wordt steeds belangrijker en geeft je steeds meer lucht en lichtheid.

Je ervaart deze week je basis van veiligheid waardoor je er helemaal kunt zijn. Je leert hoe je deze basis thuis ook zelf kunt ervaren, zodat die steeds duidelijker en sterker wordt. Vanuit deze basis ga je in de eerste plaats voor jezelf zorgen, daarna voor je gezin, je relatie, de opvoeding van je kinderen, de sfeer op je werk, je familie, je vrienden, etc.

Op een bergachtig natuurgebied nabij Malaga, Spanje, bevindt zich een landgoed dat volledige rust uitstraalt. De locatie bestaat uit een grote villa en twee kleinere accommodaties. Dit toevluchtsoord biedt ruime zalen met adembenemende uitzichten, comfortabele tweepersoonskamers, ieder huis heeft een verfrissend zwembad en een ontspannende sauna.

Tijdens vrije momenten kun je de stilte en de natuur ervaren, wandelingen maken en het omliggende natuurgebied verkennen. Het bruisende Malaga en het strand liggen op slechts 35 minuten rijden.

Gasten worden verwend met heerlijke vegetarische maaltijden van onze chef-kok.

We beginnen iedere morgen met meditatie waarin we rustig aan beginnen, langzaam wakker worden en met stilte eindigen.

Na het door Irene verzorgde ontbijt volgt het ochtendprogramma. Hierin komen we vanaf dag 1 steeds op een leuke en uitdagende manier meer en meer in ons lichaam en bij ons gevoel, bij onze kracht en rust, in het hier en nu en bij onze intuïtie. Dit doen we o.a. door ‘Boksen vanuit het Hart – in contact & met gevoel’, een unieke mix van boksen, ontspanning, ademhaling, contact maken en vooral van vreugde en lol. Respect voor jezelf en voor en van de ander zijn hierbij belangrijk. Ook je eigen gevoel van veiligheid speelt een cruciale rol. Het gaat over raken en geraakt worden en over ‘midden in de ring van het leven gaan staan’.

Op dag 4 doen we in de ochtend ademhalingsoefeningen en krijg je de kans om een ijsbad te nemen. Dag 5 gaat over creativiteit en levendigheid. Dag 6 hebben we in de ochtend een keuzeprogramma in van diverse workshops.

Na een overheerlijke lunch houden we siësta en daarna volgt het middagprogramma waarin we o.a. systemisch werken, familieopstellingen en vrijmoedig waarheid spreken. Met systemisch werken kijk je o.a. naar je gezin van herkomst, wat dit voor je betekent en wat voor patronen je hiervan meeneemt in je huidige leven. Dit geeft bewustzijn en wellicht de mogelijkheid om hier een ander programma naast te zetten. Vrijmoedig waarheid spreken helpt je om te zeggen wat je op je hart hebt op een manier die mensen kunnen horen. Je leert ook stiltetaal te spreken, zodat je kunt horen wat mensen zeggen.

Als we het middagprogramma gehad hebben maken we ons op voor het smakelijke en gezonde diner waarmee Irene ons trakteert op allerlei Spaanse vegetarische specialiteiten.

Tijdens het avondprogramma reflecteren we op wat ‘van waarde is’, vertellen we elkaar op verschillende manieren wat we van waarde vinden en creëren we een toekomst waarin we dingen neerzetten die ons hart beroeren.

Er is ook veel ruimte voor het vrij invullen van je tijd. Heb je zin om te reflecteren, te schrijven, te wandelen etc.? Dan is daar alle ruimte voor. Deze week is helemaal voor jou. Wij bieden alle opties aan en jij mag voelen op het moment zelf of je meedoet of niet. We hebben ook een prachtige boottocht met een catamaran ingepland net als een citytrip naar Malaga.

Door de juiste aandacht te stoppen in wat we werkelijk van waarde vinden, waar ons hart oprecht sneller van gaat kloppen en we dit ook waarachtig uitspreken, krijgt ons leven als vanzelf steeds meer waarde.

Accommodatie & eten

Het eten

Irene is onze chef-kok tijdens de retraite. Ze verzorgt heerlijke vegetarische maaltijden en tussendoortjes van lokale biologische producten. Haar huisgemaakte en creatieve keuken brengt je dichter bij zowel de smaken van de traditionele gastronomie als nieuwe en verrassende sensaties en texturen.

Ze heeft zich gespecialiseerd in retraites en er is niets dat haar meer inspireert dan jou blij te maken met haar eten, je met volle aandacht te laten genieten van elk gerecht, in een ontspannen sfeer en weg van de stress van het dagelijks leven.

Irene heeft een opleiding in klinische en vegetarische sportvoeding. Dit stelt haar in staat om menu’s gerechten te bereiden voor speciale diëten, lactosevrij, glutenvrij, intoleranties; voor fitness, yoga of gezondheid.

Irene past haar ethiek toe in de keuken: een gezonde, duurzame keuken maken, met respect voor andere levende wezens en de planeet.

Waar slaap je?

Je slaapt op een luxe 2-persoonkamer met één andere deelnemer. Kom je alleen? Dan word je ingedeeld bij een deelnemer van gelijke sekse. Sommige kamers hebben een eigen douche en toilet. Bij andere kamers is dit gezamenlijk.

Het beddengoed, 2 grote handdoeken en een handdoek voor aan het zwembad zijn inbegrepen in de prijs.

Privékamer
Verblijf je liever in je eigen kamer? Ook dat is mogelijk. Tegen een meerprijs van €250,- verblijf je tijdens deze retraite op je eigen tweepersoonskamer. Deze optie is te selecteren tijdens het boeken.

Investering in jezelf: € 1.785

Inbegrepen

Een uniek, licht, luchtig en uitgebalanceerd 7-daags programma, ontwikkeld om jou weer kracht en rust te geven, zodat je thuis je plek kunt innemen die voor je bedoeld is. In de eerste plaats voor jezelf, daarna ook voor je gezin, je relatie, op je werk, etc. O.l.v. zeer ervaren trainers.

Iedere ochtend meditaties o.l.v. een ervaren meditatietrainer.

Workshops: ‘Boksen vanuit het Hart – in contact & met gevoel’, ‘Ademcoaching, ontspanning en een ijsbad’, ‘Vrijmoedig waarheid spreken’, ‘Systemisch werken’, Familieopstellingen, ‘Creativiteit’. ‘Zingeving, reflectie- en creatie op waarde’.

Een groep vrouwen met en van wie je samen leert, waarvan je veel zult herkennen en met wie je diepgaande en verbindende gesprekken zult hebben.

Het verblijf in een prachtige accommodatie midden in de natuur met zwembad en sauna en met luxe 2-persoons kamers.

Gebruik van de sauna.

Heerlijk wandelen en vertoeven in de natuur.

Heerlijke vegetarische maaltijden en snacks. Koffie, thee, water en fruit.

Niet inbegrepen

De investering is exclusief de kosten van een vliegticket naar Malaga.

Het vervoer van en naar het vliegveld.

De reis- en annuleringsverzekering.

Bereikbaarheid/vlucht

We verwachten je op de zaterdag van aanvang van de training om 15.00 uur op Montenaturivo, de accommodatie.

Je kunt vanaf Amsterdam-Schiphol vliegen met Vueling of Easy Jet naar Malaga Airport.

Naar Montenaturivo kun je een taxi. Dit kost ongeveer 50 euro voor maximaal 4 personen. Je kunt aan ons doorgeven of je op een lijst van deelnemers in een appgroep wilt komen waarvan het telefoonnummer vooraf bekend wordt gemaakt. Dan kun je eventueel afspreken om een taxi te delen. Van het vliegveld is het ongeveer 50 minuten rijden naar Montenaturivo.

Het adres van Montenaturivo is Monte Naturivo, Camino, Altos de Jaboneros 230 Malaga 29193.

Kijk voor de navigatiegegevens op montenaturivo.com/contact

Wij werken samen met Karin van Rossum, onze travel counsellor. Als je de vliegreis, de huur van een auto of het vervoer per taxi van en naar Montenaturivo door haar wil laten boeken dan kun je bellen naar +31 6 45336106 of kijken op haar website www.travelcounsellors.nl/karin.vanrossum. Karin vraagt een kleine fee voor haar diensten.

Meer over de trainers

John de Haas

Ecologisch Pedagoog, Toegepast Psycholoog, Fysiotherapeut n.p., Pedagogisch Boksbegeleider

Meditaties, Boksen vanuit het Hart, zingeving sessies

Een leven lang leren. Leren leven, van het leven leren en iedere cursus of opleiding doen waar wat te halen valt. Ik ben inmiddels bereid toe te geven dat ik het niet weet, en dat is oké. Het leven is een mysterie dat niet volledig begrepen kan worden, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Het omarmen van dit mysterie brengt diepe vreugde en innerlijke vrede, en ik wil jullie graag meenemen op deze ontdekkingsreis.

Twintig jaar lang ben ik schipper-trainer geweest op Zeilschip De Tukker. Daarop heb ik met jongeren, waaronder jeugdige delinquenten en jeugdzorgjongeren, transformatiereizen gemaakt naar onder andere Engeland, Schotland en Denemarken.

Tijdens deze reizen hebben we samen het avontuur van het leven ervaren en ervan geleerd. We zijn door stormen en windstiltes gegaan, hebben stilteoefeningen gedaan, feedback gegeven en ontvangen, zijn gaan klimmen en abseilen, hebben een solobivak, en creatieve oefeningen gedaan, psychofysische oefeningen uitgevoerd, gekauwd op een grassprietje en nog veel meer. Al deze ervaringen hebben voor de transformatie gezorgd. We kwamen in een andere wereld terecht met nieuwe mensen, nieuwe verhalen, nieuwe gevoelens en gedachten, en dat heeft geleid tot een ander uitzicht en nieuwe inzichten.

Het doel van deze reizen was om je open te stellen voor de stroom van het leven, om volledig deel te nemen aan het avontuur, inclusief de uitdagende momenten. We moesten onze maskers afleggen en onze kwetsbaarheid omarmen.

Ik heb ook twintig jaar in het bedrijfsleven als trainer gewerkt in alle segmenten van de samenleving. Daar deden we ook meerdaagse trainingen en trainingen in het buitenland. Tijdens deze trainingen kreeg ik inspiratie voor de zeilreizen met jongeren en andersom. Beide ervaringen verwerk ik in mijn retraites en meerdaagse trainingen.

Ik ga ervan uit dat er in ieder van ons een schat verborgen ligt. Het is mijn missie om mensen te helpen deze schat te ontdekken en te laten stralen op het juiste podium, zodat de wereld van jouw unieke talenten kan genieten. Persoonlijke groei betekent voor mij het afpellen van je aangenomen identiteit tot er niets meer overblijft dan je authentieke zelf. Gandhi zei ooit dat wie zichzelf tot nul kan reduceren, onweerstaanbaar is.

Can Kroezen – Cornelissen

Ondernemer in het veld van Human Resources, arbeidsbemiddeling en verzuimbegeleiding. Systemisch Coach en begeleider op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Systemische coaching, Familie- en organisatieopstellingen, Ikigai

Toen ik in 2017 in aanraking kwam met het systemisch werk, was ik verkocht. De mogelijkheden en effectiviteit, vooral de werking op de diepere laag maakte dat ik mijn focus volledig hierop legde.

Als systemisch coach kijk ik binnen familie- of organisatiesystemen naar patronen en belemmerende overtuigingen als instrumenten die je ooit goed geholpen hebben. Waar waren ze ooit een goede oplossing voor? Door bewust te worden van patronen en overtuigingen, kunnen we ze ombuigen of loslaten. Dan ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe patronen.

Het is mijn missie om mensen te begeleiden in het ervaren van wat er gebeurt als ze zichzelf toestemming geven om hun volle potentieel vanuit zichzelf te leven en om hun eigen waarheid te leven. Dan nemen zij autonoom en verbonden hun plek in binnen het familie- en/of organisatiesysteem. Dit is voor mij de basis van persoonlijk leiderschap.

Tijdens deze 7-daagse training begeleid ik je graag op dit pad om je eigen plek te onderzoeken en in te nemen en van daaruit te gaan staan voor wat jij de wereld te brengen hebt. We proberen antwoord te vinden op de vraag ‘Wat wil ik van het leven?’ en zeker ook op de vraag ‘Wat wil het leven van mij?’ Ga je mee op onderzoek in jezelf?

Harry Geurkink

Fysiotherapeut (MSc) & ondernemer.

Ademwerk, ijsbaden, vitaliteitstraining

Vanaf het eerste moment dat ik Wim Hof ontmoette in 2011, wist ik, dit gaat een belangrijke pijler zijn voor mijn werk. Daarmee was direct de interesse voor het immuunsysteem gewekt, samen met mijn wetenschappelijke studie, onderzoek en fysiotherapie te Leuven als basis, een ideale combinatie.

Waar ik als mens en ook als ondernemer in de Zorg voor sta: ‘probeer zo dicht mogelijk bij jezelf te komen, dan kun je jezelf zijn en je passies leven’. Mede door mijn levenservaringen en bijna dood ervaring (BDE) heb ik het vermogen anders tegen zaken aan te kijken. Visionair zijn noemen sommigen dat, wat in de zorg een groot voordeel is!

Immuunsysteem trainingen gaan ons enorm helpen om lichamelijke en geestelijke ziekten terug te dringen. De waarde van de effecten is nog te onbekend, maar juist daarom heb ik het grote verlangen om dit onderwerp verder te ontwikkelen. Ik combineer dit met fantastische reizen maken, zowel naar binnen toe als naar buiten, want er is binnen in ons en ook ver weg nog veel voor ons om van te leren.

Annuleringsvoorwaarden

De deelnemer van een retraite heeft het recht deelname te annuleren per e-mail aan info@bontekoecoaching.nl

Bij annulering twee maanden voor een retraite is de deelnemer aan een retraite verplicht 50% van het overeengekomen bedrag voor administratiekosten te betalen.

Bij annulering zes weken voor een retraite is de deelnemer verplicht 75% van het overeengekomen bedrag te betalen.

Bij annulering korter dan twee weken is de deelnemer aan een retraite verplicht het volledig overeengekomen bedrag te betalen.

In geval de deelnemer deelname tussentijds de retraite beëindigt of anderszins niet deelneemt, heeft de deelnemer geen recht op enige terugbetaling.