Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht


De opleiding die u helpt bij P&O 2.0. Uw organisatie is (weer) klaar voor de toekomst.


Aanmelden nu mogelijk voor startdatum 17 september 2019! Maximaal 10 deelnemers!
Goed personeelsbeleid verdient zich terug, daar zijn wij van overtuigd. Maar wat als je geen achtergrond en/of kennis hebt van HRM / personeelszaken? Dan zijn wij er juist voor jou! Deze opleiding helpt je bij jouw afdeling P&O 2.0. Je organisatie is weer klaar voor de toekomst.

In 4 maanden tijd met 8 bijeenkomsten delen wij (Cecil Rupert-Zengerink, Jurist van Zuiver Arbeidsrecht en Can Kroezen-Cornelissen, Coach en Adviseur van Vita-HRM) onze kennis met om in een interactieve en uiterst praktisch ingerichte opleiding actief te begeleiden in het neerzetten en uitvoeren van een passend personeelsbeleid. Naast het theoretische en juridische kader is er zeer veel aandacht voor de praktische toepassing van personeelsbeleid.

Ons doel is om je na deze 4 maanden maximaal te hebben ondersteund bij het opzetten van uw (herziene) personeelsbeleid 2.0 waarmee je klaar bent voor de toekomst. De praktijkopleiding biedt toegang voor maximaal 10 deelnemers. De reden hiervoor is dat wij door te werken met een beperkt aantal deelnemers per opleiding iedere deelnemer actief en gericht kunnen begeleiden. Wij kunnen je op deze wijze maximaal ondersteunen in het op- en neerzetten van een goed personeelsbeleid afgestemd op de specifieke organisatie. Op onderstaande link kun je doorlinken naar de website van Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht voor meer informatie en uiteraard gaan we graag in overleg of deze opleiding een goede zet is voor jou en je organisatie.


Met vriendelijke groet,

Cecil Rupert-Zengerink en Can Kroezen-Cornelissen