fbpx

Mementobox
Verhalen om voor altijd in je hart te sluiten

Als ik beter weet wie mijn ouders zijn dan weet ik beter wie ik zelf ben.

Verhalen horen over je overleden vader of moeder die je zo mist of herinneringen lezen die je zelf niet meer mee kunt maken werkt helend en helpt je om je vader of moeder weer even dichtbij je te voelen.

Door mijn eigen ervaringen voel ik extra mee met jongeren die een ouder verliezen en daar wilde ik iets mee doen.

Mementobox is onder andere gebaseerd op de mooie gesprekken die ik met een oom had over mijn vader. Hierdoor voelde mijn vader ook weer dichterbij mij. Hij is er al zolang niet meer maar altijd blijf je de dochter en het gemis is nog steeds aanwezig.

Op een totaal andere manier maar toch doen verhalen mij nog altijd zo veel. Ze leren me zoveel over wie hij ook was. En daarmee leer ik ook meer over mijzelf. 

In de box zitten 5 memento’s die je door naasten kan laten invullen. Zij schrijven hun verhaal over hun tijd met  je vader of moeder speciaal voor jou.

Je leert hem of haar op een andere manier kennen en herkennen. Je vindt steun, troost en (h)erkenning op het moment dat jij dat nodig hebt.

Of je nu 10 of 70 bent. Deze verhalen zijn voor jou. Om voor altijd in je hart te sluiten.

Deze box is vanaf 1 juni 2022 verkrijgbaar. 

CAN KROEZEN-14 copy


Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan.

Door op VERZEND te klikken, geef je toestemming  je naam en mailadres te laten verwerken in ons mailsysteem.

Wij bewaren je gegevens om je per e-mail updates aan te bieden over de ontwikkeling van Mementobox. Opzeggen is altijd mogelijk via de link onderaan in alle e-mails.