JOUW PLEK, JOUW PAD

Een dag vol zelfontdekking en empowerment 

Voor ambitieuze, hardwerkende moeders die (te) veel ballen omhoog houden en juist vanuit rust en kracht de juiste keuzes willen maken.

Ben jij een gedreven vrouw die vaak worstelt met het vinden van balans tussen werk en privé? Voel je de druk van bijvoorbeeld het moederschap, waardoor je jezelf vaak op de achtergrond plaatst? Sta je altijd klaar voor anderen en draag je veel verantwoordelijkheden?

Het is tijd om aan jezelf te denken. Om te ontdekken waar jouw ware waarde ligt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het is tijd om je eigen patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe keuzes.

Ken je het gezegde: “zo binnen, zo buiten”? We streven vaak zo hard naar een perfecte buitenwereld, in de hoop dat dit ons het leven geeft waar we naar verlangen. Maar wat als we eens beginnen bij onszelf? Wat als we eerst naar binnen keren en onszelf onder de loep nemen? Wat zou er veranderen in de wereld om ons heen als we dat deden? Stel je voor dat jouw levensvreugde niet langer afhankelijk is van externe factoren, maar vanuit jouzelf voortkomt.

In onze dagtraining, helpen we je om dit te ervaren.

Boksen en systemische transformatie

Door middel van boksen, ontlading en ontspanning kom je in contact met je lichaam en ontdek je je innerlijke rust, kracht en intuïtie. Je leert je natuurlijke reactie op situaties kennen en krijgt inzicht in je patronen. Maar daar blijft het niet bij.

We benaderen deze patronen ook vanuit een systemisch perspectief.

Waarom handel je zoals je doet?

Wat was ooit de reden voor deze gedragspatronen en hoe dienen ze jou nu nog?

We halen de waardevolle lessen uit je patronen en laten los wat je niet langer nodig hebt. Hierdoor krijg jij de ruimte om jouw plek in te nemen en de regie over je leven terug te pakken. Je leert waar je invloed op hebt en ontdekt wat vanzelf gaat, zodat op beide kunt vertrouwen.

Door afwisseling tussen beweging en systemisch werk, met tijd voor zelfreflectie en het delen van ervaringen, samen met heerlijke gezonde maaltijden en gelijkgestemde vrouwen, ga je ontspannen, verfrist, krachtig en vol vertrouwen naar huis.

Je legt de basis om je volle potentieel te leven, gedreven vanuit een innerlijke motivatie.

livedag boksen en systemische coaching
Locatie Het Waren Noorden livedag Jouw plek, jouw pad
Vloerankers - systemisch coaching

Voel jij dat je klaar bent voor deze stap?

Meld je dan snel aan.

Je hoeft geen goede conditie te hebben voor deze training.
Neem wel sportkleding mee.

maximaal 15 deelnemers

Locatie: Een prachtige locatie met veel rust en ruimte. 

De dag wordt compleet door ons verzorgd en we voorzien je van een fijne gezonde lunch en tussendoor heerlijke hapjes en drankjes.

Tip: Veel werkgevers zijn bereid deze training te vergoeden vanwege de voordelen die het biedt op de werkvloer. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Nieuwe datum volgt binnenkort

Je hoeft geen goede conditie te hebben voor deze training.
Neem wel sportkleding mee.

Datum: vrijdag 21 juni 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur

maximaal 15 deelnemers

Locatie: Een prachtige locatie met veel rust en ruimte. 

Hotel Gaia (Huis Nieuw Rande) te Diepenveen 

Tarief: € 197,- exclusief BTW

De dag wordt compleet door ons verzorgd en we voorzien je van een fijne gezonde lunch en tussendoor heerlijke hapjes en drankjes.

Tip: Veel werkgevers zijn bereid deze training te vergoeden vanwege de voordelen die het biedt op de werkvloer. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Livedag groep lunch

Meer over de trainers:

Can Kroezen

Mijn naam is Can Kroezen-Cornelissen.

Sinds 2002 ondernemer in het veld van personeelszaken, arbeidsbemiddeling en verzuimbegeleiding en sinds 2013 actief als coach en begeleider op de reis van persoonlijk leiderschap.

Toen ik in 2017 in aanraking kwam met het systemisch werk was ik verkocht. De mogelijkheden en effectiviteit die ik hier zag in het helpen van mensen op de diepere laag maakte dat ik mijn focus volledig hierop legde.

Als systemisch coach kijk ik binnen familie- of organisatiesystemen naar patronen en belemmerende overtuigingen als instrumenten die je ooit goed geholpen hebben. Waar waren ze ooit een hele goede oplossing voor? Als we deze patronen kunnen ontrafelen, kunnen we ze ombuigen of loslaten. En dan ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en nieuwe patronen.

Het is mijn missie om mensen te helpen om zichzelf toestemming te geven om hun volle potentieel te leven. Dit bereik ik door hen te helpen met het vergroten van hun persoonlijk leiderschap.

Wanneer jij voelt dat jij je eigen steun in de rug kunt zijn, ben jij in staat om jouw eigen waarheid te leven. Dit is het meest natuurlijk voor je wanneer je volledig je eigen plek hebt ingenomen. In je familie of in je organisatie.

Tijdens mijn coaching wil ik je dan ook zoveel mogelijk op dit pad helpen. Je eigen plek onderzoeken en innemen en van daaruit te gaan staan voor wat jij de wereld te brengen hebt.

Ik help je antwoord te vinden op de vraag: Wat wil ik van het leven maar ook zeker op de vraag, Wat wil het leven van mij?

Ga je mee op onderzoek in jezelf?

John de Haas

Mijn naam is John de Haas.

Ik ben een ervaren (management) trainer en heb talloze opleidingen, cursussen, trainingen en retraites gevolgd, zowel in binnen- als buitenland die gericht zijn op bewustwording. Ik blijf mezelf voortdurend ontwikkelen en ben inmiddels bereid toe te geven dat ik het niet weet, en dat is oké. Het leven is een mysterie dat niet begrepen kan worden, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Het omarmen van dit mysterie brengt diepe vreugde en innerlijke vrede, en ik wil jullie graag meenemen op deze ontdekkingsreis.

Ik ben twintig jaar lang schipper-trainer geweest op Zeilschip De Tukker. Daar heb ik met jongeren, waaronder jeugdige delinquenten en jongeren met complexe problemen, transformatiereizen gemaakt naar onder andere Engeland, Schotland en Denemarken. Tijdens deze reizen hebben we samen het avontuur van het leven ervaren en ervan geleerd.

Op dit moment zie ik mijzelf als het meest waardevol door moeders te begeleiden. Samen onderzoeken we hoe zij vanuit rust en kracht hun plek kunnen innemen die voor ze bestemd is. Hoe ze van daaruit de lijnen uitzetten binnen hun relatie, binnen het gezin en op hun werk. Geheel op hun eigen tijd en op hun eigen wijze. Dit doe ik door hen op een plezierige manier hun basis-veiligheid te laten ervaren, waardoor ze kunnen ontspannen en kunnen ontdekken wie ze werkelijk zijn. Ik werk onder andere met (systemisch) boksen, ademhaling, mindfulness, meditatie en vrijmoedig waarheid spreken.

Ik ga ervan uit dat er in ieder van ons een schat verborgen ligt. Het is mijn missie om moeders te helpen deze schat te ontdekken en te laten stralen op het juiste podium zodat de wereld van jouw unieke talenten kan genieten. Persoonlijke groei betekent voor mij het afpellen van de vruchten van je werk tot er niets meer overblijft dan je authentieke zelf. Gandhi zei ooit dat wie zichzelf tot nul kan reduceren, onweerstaanbaar is.