JOUW PLEK, JOUW PAD

Een dag van zelfontdekking en empowerment door boksen en systemische coaching

Ben jij een gedreven vrouw die vaak worstelt met het vinden van balans tussen werk en privé? Voel je de druk van bijvoorbeeld het moederschap, waardoor je jezelf vaak op de achtergrond plaatst? Sta je altijd klaar voor anderen en draag je veel verantwoordelijkheden?

Het is tijd om aan jezelf te denken. Om te ontdekken waar jouw ware waarde ligt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het is tijd om je eigen patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe keuzes.

Ken je het gezegde: “zo binnen, zo buiten”? We streven vaak zo hard naar een perfecte buitenwereld, in de hoop dat dit ons het leven geeft waar we naar verlangen. Maar wat als we eens beginnen bij onszelf? Wat als we eerst naar binnen keren en onszelf onder de loep nemen? Wat zou er veranderen in de wereld om ons heen als we dat deden? Stel je voor dat jouw levensvreugde niet langer afhankelijk is van externe factoren, maar vanuit jouzelf voortkomt.

In onze dagtraining, helpen we je om dit te ervaren.

Boksen en systemische transformatie

Door middel van boksen, ontlading en ontspanning kom je in contact met je lichaam en ontdek je je innerlijke rust, kracht en intuïtie. Je leert je natuurlijke reactie op situaties kennen en krijgt inzicht in je patronen. Maar daar blijft het niet bij.

We benaderen deze patronen ook vanuit een systemisch perspectief.

Waarom handel je zoals je doet?

Wat was ooit de reden voor deze gedragspatronen en hoe dienen ze jou nu nog?

We halen de waardevolle lessen uit je patronen en laten los wat je niet langer nodig hebt. Hierdoor krijg jij de ruimte om jouw plek in te nemen en de regie over je leven terug te pakken. Je leert waar je invloed op hebt en ontdekt wat vanzelf gaat, zodat op beide kunt vertrouwen.

Door afwisseling tussen beweging en systemisch werk, met tijd voor zelfreflectie en het delen van ervaringen, samen met heerlijke gezonde maaltijden en gelijkgestemde vrouwen, ga je ontspannen, verfrist, krachtig en vol vertrouwen naar huis.

Je legt de basis om je volle potentieel te leven, gedreven vanuit een innerlijke motivatie.

livedag boksen en systemische coaching
Locatie Het Waren Noorden livedag Jouw plek, jouw pad
Vloerankers - systemisch coaching

Voel jij dat je klaar bent voor deze stap?

Meld je dan snel aan.

Je hoeft geen goede conditie te hebben voor deze training.
Neem wel sportkleding mee.

Datum: 17 mei 2024 van 10.00 uur tot 17.00 uur

maximaal 15 deelnemers

Locatie: Een prachtige locatie met veel rust en ruimte. 

Hotel Gaia (Huis Nieuw Rande) te Diepenveen 

Tarief: € 395,- exclusief BTW

De dag wordt compleet door ons verzorgd en we voorzien je van een fijne gezonde lunch en tussendoor heerlijke hapjes en drankjes.

Tip: Veel werkgevers zijn bereid deze training te vergoeden vanwege de voordelen die het biedt op de werkvloer. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Livedag groep lunch

Meer over de trainers:

Can Kroezen

Can Kroezen is een ervaren systemisch coach en Ikigai-expert met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer, HR professional en leidinggevende.

Dagelijks helpt ze professionals om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen geluk en om het maximale uit zichzelf te halen, rechtstreeks vanuit hun kern. Met haar systemische benadering biedt ze een breder perspectief op de persoonlijke ontwikkeling van haar klanten. Met behulp van Ikigai begeleidt ze mensen bij het ontdekken van hun passies, missie, roeping en leidende principes, waarmee ze hun eigen pad kunnen bewandelen.

John de Haas

John de Haas is een ervaren (management-)trainer die de laatste jaren heeft ontdekt dat hij het meeste vreugde beleeft aan het leveren van een bijdrage aan de transformatie van moeders, dochters, zussen. Kortom vrouwen die veel verantwoordelijkheid dragen.

Hij onderzoekt met hen hoe zij hun plek innemen. Hoe ze van daaruit de lijnen uitzetten binnen hun relatie, binnen het gezin en op hun werk. Geheel op hun eigen tijd en op hun eigen wijze. Dit doet hij door hen een veilige en plezierige plek aan te bieden waar ze kunnen ontspannen en kunnen ontdekken wie ze werkelijk zijn. John werkt onder andere met boksen, ademhaling, mindfulness, meditatie en vrijmoedig waarheid spreken.