Compleet 4 maanden coachingsprogramma


Happy & Healthy Leader


Word zelf een gelukkige en gezonde (coachende) leidinggevende

Krijg nu coaching & training in één programma!


Compleet 4 maanden coachingsprogramma Happy & Healthy Leader

Door 4 maanden intensieve individuele coaching word jij begeleid naar een gelukkig & gezond werkzaam leven. Bovendien leer je door het volgen van diverse masterclasses om zelf ook een coachende leidinggevende te worden.

Jij gelukkig, zij gelukkig!


Wat is het doel?

Een duurzame leefstijlverandering, werken aan een gezond & gelukkig werkzaam leven! Jij bent prioriteit nummer 1. Lekker in je vel, weloverwogen keuzes maken en balans in je leven. Dat is het hoofddoel. Maar we gaan nog een stap verder!

Ik leer je daarnaast namelijk ook de tactieken en oefeningen zodat je dit zelf door kunt geven in je organisatie. Je wordt hierdoor zelf een coachend leidinggevende en draagt bij aan energieke bevlogen medewerkers. Deels omdat je dit zelf door dit programma bent geworden maar ook zeker doordat je leert preventief te signaleren en te handelen bij jouw medewerkers.

Jouw positieve veranderingen en bevlogenheid sijpelen door in je manier van leidinggeven en dit heeft direct effect op je medewerkers.


Voor wie is dit programma?

Dit programma is gemaakt voor dé persoon binnen de organisatie die verantwoordelijk is voor het goed functioneren van het personeel.

Dus, ben jij werkgever, (HR) manager of verzuimbegeleider en wil je zelf goed in je vel zitten, balans ervaren? En zou je dit ook door willen geven aan je medewerkers?

Of ben je een extern Verzuim- of P&O adviseur en wil jij je klanten beter kunnen adviseren?

Dan is dit programma voor jou gemaakt!


"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg."

Ben jij die werkgever, (HR) manager/adviseur, verzuimbegeleider die:

Op persoonlijk vlak:


    vastloopt in de drukte en dagelijkse beslommeringen?

    ambitieus is maar zichzelf steeds weer tegenkomt?

    niet lekker in zijn/haar vel zit en daar tijdig iets aan wil doen?

    zich vaak moe voelt?

    zich regelmatig afvraagt, zit ik nog wel op de juiste plek?

    zich regelmatig afvraagt, Is dit het?

    keihard werkt maar hier niet (meer) de voldoening uit haalt?

    het gevoel heeft alle ballen in de lucht te moeten houden?

En tegelijkertijd in de organisatie ook te maken heeft met:

Op zakelijk vlak:


    directe leidinggevende taken en/of zich verantwoordelijk voelt voor het welzijn van de medewerkers in de organisatie?

    veranderingen die je maar moeilijk kan volhouden of moeite hebt om deze door te voeren in de organisatie?

    zieke medewerkers met “vage” klachten?

    ongezonde/ongelukkige medewerkers die veel gezonder zouden moeten leven?


Dan kan dit programma je helpen. Want wat levert het je op?

Je gaat zelf je balans hervinden en keuzes maken die intrinsiek gemotiveerd zijn. Voor de korte, middellange en de lange termijn. Je wordt gelukkiger in je werk en in je leven. Je gaat weer keuzes maken die in eerste instantie voor jou belangrijk zijn en daarmee ook voor jouw omgeving belangrijk worden. Maar daar stopt het niet....


"Wie zijn eigen weg kiest, verdwaalt nooit."


Door deze ontwikkeling in jezelf en de tools en het volgen van een aantal masterclasses leer je namelijk ook om deze denkwijze te integreren in je wijze van leidinggeven. Van directieve leidinggevende maak je de shift naar coachende leidinggevende. Tijdig signaleren en direct juist handelen levert op dat je de juiste persoon op de juiste plek kan krijgen.

Hierdoor zal er minder grijs verzuim, minder conflicten, minder onbegrip zijn en zal er een betere samenwerking onderling en meer bevlogenheid ontstaan.

Dit traject volg je dus niet alleen voor jezelf maar ook zeker voor je organisatie.


Waar bestaat het programma uit?

Tijdens de intake maken we kennis en bepalen we samen of we voldoende basis zien om dit traject samen aan te gaan. Daarna brengen we in kaart hoe het met je gaat en op welke punten er een disbalans aanwezig is. Met deze punten gaan we als eerste aan de slag. Middels 4 maandelijkse individuele coaching sessies vind jij jouw intrinsieke waarden, antwoorden op jouw persoonlijke vraagstukken, ga je (weer) lekker in je vel zitten en maak je bewuste keuzes. Ja maar, wordt Ja dus… De coaching is intensief. Gemiddelde duurt een sessie 1,5 uur en we gaan echt de diepte in. Waar liggen de blokkades en wat houdt jou tegen? Spannend? Ja, maar daar liggen de antwoorden en de sleutel tot verandering.

Daarnaast leer ik je in diverse trainingen wat jij kan doen om ook in de organisatie de nodige veranderingen door te voeren. Bevlogenheid is het doel. Voor jou en in navolging daarop ook in jouw organisatie.

Omdat ik alleen werk met ondernemers, managers en HR Professionals, volg je de trainingen met gelijkgestemden. En daar zit ook zo’n meerwaarde. Sparren met elkaar en leren van elkaar maakt dat deze trainingen zoveel toegevoegde waarde geeft aan dit programma.

De inhoud samenvattend:

Intakegesprek en plan van aanpak (voorafgaand aan traject)

4 maandelijkse individuele coaching sessies

3 Masterclasses (maximaal 8 deelnemers)

Eindevaluatie (na afloop van het traject)

Tijdens individuele sessies help ik je bij:

Balans in werken én leven

Loopbaanontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Angst- en/of Stressbeheersing

Gezond leven in de praktische zin.

        Voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning etc.

Ondernemerschap / Leiderschap


Onderwerpen bij de Masterclasses

(in groepen van maximaal 8 deelnemers):


    De kracht van de Aandacht,

            Hoe krijg je meer informatie en meer gedaan in je organisatie

       

    Inzichten bieden voor jezelf én je medewerker:

            Karaktertraining, wat zijn mijn intrinsieke waarden?

            10-10-10, Beslissingen nemen met het hoofd en het hart


    Kernkwadranten

            De kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergie in kaart.


    Rake vragen

            Goede en rake vragen leren stellen,

            Hoe beweeg ik de ander naar nieuwe inzichten?


BONUS: Tijdelijk bied ik een extra aanvulling. Je krijgt de keuze uit 1 van deze 2 extra Masterclasses die ik verzorg in samenwerking met een andere expert. Deze bonus valt buiten de periode van 4 maanden intensieve coaching en wordt dus na het volgen van het programma aangeboden.

    Optie 1:     Masterclass Gezond Werkgeverschap, het juridisch kader en de praktische vertaling naar een gezonde organisatie,

Co-samenwerking met Arbeidsjurist (waarde € 299,- ex BTW)

    Optie 2:    Masterclass Gezond op de Werkvloer, Gezondheid en Financiële problemen onder medewerkers,

Co-samenwerking met Budgetcoach (waarde € 299,- ex BTW)

Omdat ieder programma op maat wordt gemaakt, kan het zijn dat een masterclass onvoldoende aanmeldingen heeft op het moment dat je hieraan wilt deelnemen. Wanneer dit zich voordoet kunnen we ervoor kiezen om deze in individuele vorm aan te bieden of een andere datum voor te stellen. Dit doen we in gezamenlijk overleg.

Intensiviteit

Het zijn 4 intensieve maanden waarin we samen vol aan de slag gaan om jou heel veel inzichten te geven en de veranderingen door te voeren die jij zo graag wilt. Tegelijkertijd ga je leren hoe je dit zelf weer kunt doorgeven in jouw organisatie. Het vraagt tijd en energie maar je weet waarvoor je het doet.

Een prachtige switch in jezelf die effect heeft op je hele leven. Zowel in de organisatie als in je privéleven. Jij bent weer zelfbewust en maakt weloverwogen keuzen en daarnaast word jij dé coachende leidinggevende met de tools en de vaardigheden om deze kennis ook weer door te geven in de organisatie.


Hoe ben ik hiertoe gekomen?

Door mijn ervaring als werkgever, ondernemer, manager, leidinggevende, P&O adviseur en verzuimbegeleider, ken ik de meeste facetten waar jij tegenaan loopt in je dagelijks functioneren. Ik heb deze namelijk zelf ook allemaal meegemaakt. Of het nu gaat om het vastlopen in je dagelijkse beslommeringen, het net zo moe wakker worden als het naar bed gaan, veranderingen door willen voeren en de rest niet meekrijgen, het gevoel hebben dat alles op jouw schouders rust, je afvragen waarom je voor jezelf bent begonnen of deze functie bent aangegaan etc.. Ik kan deze lijst nog zo veel langer maken, ik heb het meegemaakt, aangekeken en veranderd in mijzelf.

In plaats van vast blijven zitten en wijzen naar alles dat niet goed ging, keek ik steeds weer in de spiegel om te zien wat mijn eigen aandeel was in het geheel en waar ik dus ook de sleutel tot de oplossing kon zijn. Dit maakte dat ik los kon komen, nieuwe keuzes kon maken en veranderingen ineens wel en blijvend kon doorvoeren.

De combinatie van deze ervaringen met mijn ervaring in het bedrijfsleven samen met mijn kwaliteiten en ervaring als coach maakt dat ik nu voor jou die spiegel kan zijn.  

Doordat ik zelf altijd alles wat ik zelf leer, direct wil delen met anderen of toe wil passen in mijn werkwijze, ben ik op het idee gekomen om dit programma zo vorm te geven dat jij dit ook kunt doen. Stap 1 is werken aan jezelf en stap 2 is dit doorgeven aan anderen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier.

Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis met je om te kijken of dit programma iets voor jou is. Mail of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.

Ik wens jou een bevlogen leven en een dito organisatie!

Groet Can Kroezen-Cornelissen

Wat anderen zeggen:

"Can is krachtig, rustig, stabiel en inspiratievol. Ze haalt overal het positieve uit en laat mij in mijn waarde. Ze weet mij te motiveren en geeft mij moed en kracht. Ze geeft mij het gevoel dat ik er mag zijn en wanneer ik mij erg "slap" voel, zij mij weer laat zien dat ik niet "slap" ben maar dat ik te grote stappen wil zetten. "We gaan het in kleinere stappen doen". En het gevoel van "we doen het samen" maakt haar een unieke persoon en coach!"
(Debra, oud-ondernemer en interieurstylist)
"Can is erg open, eerlijk en duidelijk met verstand van zaken. Ze doet altijd haar uiterste best doet om het allerbeste uit bepaalde lastige situaties te halen. Ze is ongecompliceerd en duidelijk met altijd het oog op rechtvaardig menselijk handelen. Ook wanneer er iets niet kan zoals wij graag willen, geeft zij dat ook duidelijk aan."
(Dinand, directeur schoonmaakorganisatie)
"Jouw eerlijkheid, openheid en duidelijke manier van communiceren hielden mij een spiegel voor en gaven mij ook nieuwe inzichten. Jouw passie voor je werk en hetgeen waar jij voor staat werken aanstekelijk! Ik ga altijd met veel stof tot nadenken weg na onze gesprekken. Je bent een eerlijk, oprecht en passievol persoon. Jouw persoonlijke betrokkenheid is een unieke kwaliteit, zonder oordeel weet je mij tot andere inzichten te brengen!"
(Sandra, HR-manager en verzuimspecialist)
"Can heeft een luisterend oor, is recht door zee, ter zake kundig en geen zachte heelmeester. Ze is betrokken, dienstverlenend en heeft respect voor de persoon. Ze heeft hart voor de zaak!"
(Martin, directeur zakelijke dienstverlening)