GroeiMeester Masterclass Series

Harder groeien door (even) stil te staan

Ben jij die professional, manager of ondernemer die zichzelf wil blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak en dit zo graag doorgeeft aan je omgeving?

Heb je al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan maar merk je dat je ook wel de neiging hebt om snel weer over te gaan tot de orde van de dag? En zou het daarom voor jou fijn zijn als je periodiek even weer op scherp gezet wordt en steeds weer nieuwe inzichten opdoet? En hou jij ervan om die inzichten in te zetten ten goede van jouw omgeving of de organisatie waar je werkt of die je leidt?

Dan zijn de GroeiMeester Masterclasses voor jou bedoeld. Want wat ik heel graag doe is jou inspireren en nieuwe technieken aanleren waarmee jij nog dichter bij jezelf komt en vanuit jouw kern gaat handelen en daarmee jouw omgeving inspireert om dit ook te gaan doen. Ik help je graag om stappen te blijven zetten zodat jij jouw volle potentieel leeft en jouw talenten inzet voor je omgeving. Zodat jij als het ware een doorgeefluik bent, net als ik.

Als jij jezelf hierin herkent, kom er dan bij en ontvang iedere maand een stimulerende masterclass en aanvullende oefeningen, lessen of activaties die je persoonlijke groei steeds weer stimuleren. Die jou persoonlijk helpen groeien en waarmee je direct je team, afdeling, dienst of organisatie naar een hoger niveau brengt.

Hoe vaak betrap jij jezelf erop

GroeiMeester Masterclass Series

Met de GroeiMeester Masterclasses weet je zeker dat je iedere maand weer even op scherp wordt gezet en gestimuleerd wordt om uit oude patronen te stappen en te blijven. Steeds weer terug met onze aandacht naar jouw persoonlijke groei zodat jij je leven leeft zoals jij dat het liefste doet, je functie uitoefent zoals je voor ogen hebt en je de mensen om je heen helpt groeien en ontwikkelen door de kennis en ervaring die jij steeds weer opdoet en graag verder doorgeeft. 

Als GroeiMeester word je lid van de besloten community en ben je met gelijkgestemden waarmee je op professionele wijze kunt levelen en sparren. Maandelijks zien we elkaar in een online masterclass en we zullen ook live dagen gaan organiseren waarin we elkaar fysiek kunnen ontmoeten.

Can Kroezen Vita-HRM

Door mijn 20+ jaar werkervaring in de P&O branche met een expertise in verzuimbegeleiding heb ik veel zien gebeuren bij verschillende organisaties.

 • Organisaties die graag willen veranderen maar waar het niet lijkt te lukken.
 • Organisaties die moeten veranderen maar het simpelweg niet kunnen.
 • Medewerkers die graag anders willen en veel potentie zien in de organisatie maar niet lijken door te dringen tot de directie.
 • Medewerkers die men heel graag wil behouden maar er toch voor kiezen om weg te gaan.
 • Zeer waardevolle medewerkers die langdurig uitvallen
 • Medewerkers waarmee je dacht te kunnen lezen en schrijven die toch door een conflict de organisatie verlaten.

Er gebeurt veel in een organisatie en we proberen dat meestal op te lossen door te sleutelen aan anderen en aan omstandigheden.

Ik denk dat er heel veel leed te voorkomen was geweest als werkgevers en werknemers eerder en anders naar elkaar en zichzelf gekeken hadden.

Mijn motto is als je wijst naar een ander wijzen er 3 vingers naar jezelf.
Laten we daar eerst eens beginnen.

 • Hoe zou het zijn als je steeds oog blijft houden voor je eigen ontwikkeling?
 • Als jij je afvraagt: Wat heb ik hier geleerd, wat had ik anders kunnen doen?
 • En met die wijsheid de situatie opnieuw zou bekijken?

Hoe zou de wereld eruit zien als we dat allemaal wat meer zouden doen?

Met de GroeiMeester masterclasses wil ik jou de mogelijkheid bieden om steeds weer even stil te staan en aandacht te hebben voor een continue ontwikkeling in jezelf. Door stil te staan kan je vaak beter zien hoever je al gekomen bent en wat nu de aandacht nodig heeft om iets (blijvend) te veranderen.

Als we doorrennen blijven we varen op wat we al weten en dat is precies wat ons op de plek en in de situatie heeft gebracht waar we nu zitten.

Een ander perspectief is dan net wat we nodig hebben om iets te kunnen doorbreken en/of op te lossen. In onszelf of in de omgeving waar we inzitten.

Dit perspectief wil ik je graag bieden. Ik kom graag elke maand met je samen in een online Masterclass waarin we een thema behandelen en waar ruimte is voor jouw persoonlijke of zakelijke situatie. Ik heb heel veel thema’s in gedachten (zie hieronder) maar samen komen vast tot nog veel meer. Ik laat me inspireren door jullie en jullie door mij en mijn gastsprekers. Samen bouwen we een fijne community van gelijkgestemden en kunnen we binnen deze community ook met elkaar sparren en met elkaar en van elkaar leren. Als wij continue bezig blijven met onze ontwikkeling, helpen wij onze omgeving om dit ook te doen.

Samen gaan we op onderzoek uit (in onszelf of onze organisatie) om antwoorden en oplossingen vinden bij bijvoorbeeld de volgende vragen:

En zo zijn er nog tig andere onderwerpen die ik graag met je wil bespreken en waar jij direct iets mee kunt in je persoonlijke of professionele leven.

Uiteraard is er ook ruimte voor het inbrengen van vragen of suggesties.

Ik heb al meerdere gastsprekers benaderd en zeer bereid gevonden om vanuit hun expertise een masterclass te verzorgen. Denk daarbij aan:

Uiteraard worden alle online masterclasses opgenomen dus als je er een keer niet live bij kan zijn dan is er altijd de opname beschikbaar. Net als alle extra’s vind je deze terug in je eigen online omgeving.

Aanbod: Word member van GroeiMeester

Er geldt nu een bijzonder aanbod voor jou als founding member:

Je betaalt slechts 77,- excl BTW per maand (en dit blijft ook zo ook al gaat het tarief zeker omhoog naar 147,- per maand).

Het membership is per maand opzegbaar. Geen gedoe. 

BONUSSEN: 

In jouw persoonlijke GroeiMeester omgeving krijg je als bonus direct toegang tot een paar hele mooie bonussen. De volgende online lessen staan al voor je klaar:

En laat je vooral verrassen door steeds weer nieuwe bonussen die ik blijf toevoegen. 

De toegang tot deze bonussen houd je zolang je lidmaatschap loopt. 

EXTRA BONUS BIJ 12 MAANDEN MEMBERSHIP:

Sluit je echter een membership af voor 12 maanden dan ontvang je gratis en direct toegang tot het online programma Ikigai Mastery met extra persoonlijke begeleiding. 

Ikigai is een Japanse filosofie die het belang onderstreept van dat doen wat voor jou bedoeld is. Jouw reden om te leven. In mijn online programma Ikigai Mastery heb ik deze filosofie gecombineerd met mijn eigen ervaringen en systemische zienswijze waardoor jij op de diepe laag gaat voelen waar het voor jou in de kern over gaat. Wat jij op dagelijkse basis te doen hebt voor een leven met meer flow, moeiteloosheid en voldoening. Wil je meer weten over Ikigai Mastery kijk dan hier.  Bij deze Mastery ontvang je ook 26 weken lang 2-wekelijks een live coachcall.

Dus meld je nu aan voor een membership van 1 jaar en ontvang:

TIP: De ontwikkeling, informatie en oefeningen zijn gericht op jouw persoonlijke en professionele groei. Dat maakt dat deze investering uitermate geschikt is om zakelijk in te zetten, aan je werkgever voor te leggen of uit een opleidingsbudget te financieren. Vergeet het vooral niet voor te leggen aan je werkgever.

Word jij GroeiMeester?

GroeiMeester Masterclass Series

- maand membership -
 • Toegang online leeromgeving
 • 10 live masterclasses
 • Community
 • Lessen en oefeningen
 • Toegang opname masterclasses
 • BONUS: toegang online module Vita-DOEN
 • Toegang tot het online programma Ikigai Mastery
 • 6 maanden toegang tot de tot de 2-wekelijkse live coach calls
 • Voorrang bij live dagen

GroeiMeester Masterclass Series + Ikigai Mastery

- jaar membership -
 • Toegang online leeromgeving
 • 10 live masterclasses
 • Community
 • Lessen en oefeningen
 • Toegang opname masterclasses
 • BONUS: toegang online module Vita-DOEN
 • Toegang tot het online programma Ikigai Mastery
 • 6 maanden toegang tot de tot de 2-wekelijkse live coach calls
 • Voorrang bij live dagen

Heb je vragen? Of wil je deze masterclasses in je organisatie aanbieden?

Stuur gerust een mail naar welkom@vita-hrm.nl

De wereld is een grote spiegel. Laten we de moeite nemen er eens goed in te kijken en op zoek gaan naar het zijn achter de schijn. Achter de schijn liggen de mooiste parels waarmee we de wereld een beetje mooier kunnen maken.

-CK-

Vita-HRM © 2019-2024 - Alle rechten voorbehouden.