Volg ons op:

Voedingscoach

Wil je graag gewicht verliezen? Of zou je juist zo graag een paar kilo aankomen maar lukt dit niet? Mogelijk denk je nog altijd in moeten in plaats van mogen. Je kunt kiezen voor het gezonder willen leven. Dit moet niet, dit mag! Aan jou de keuze. Met ondersteuning van een Voedingscoach kan je makkelijk de juiste keuzes maken en deze integreren in je leven. Het hoeft niet moeilijk te zijn. We gaan samen leren over voeden in plaats van vullen. Met als resultaat dat je lichaam zijn/haar ideale gewicht zal bereiken en jij je balans zal vinden in je eetpatroon.

Als gediplomeerd en geregistreerd Voedingsconsulent help ik je graag bij het maken van deze keuzes en de stappen die je daarbij zult zetten. Op basis van kennis & ervaring zal ik je persoonlijk, telefonisch, per mail en/of via Skype bijstaan in een begeleidingstraject dat we vooraf afspreken. Deels individueel en/of deels in groepsverband. Alles op een positieve en praktische wijze. Coaching op maat, effectief en efficiënt.

Ik ben gecertificeerd Voedingsconsulent bij BGN. Veel ziektekostenverzekeraars bieden een vergoeding aan klanten die zich laten begeleiden door geregistreerde consulenten. Informeer hiervoor even bij je eigen verzekeraar. Een lijst van vergoedende verzekeraars vind je hier.

Ik wens je veel energie, positiviteit & gezondheid. Nieuwsgierig naar meer? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk er naar uit!