Volg ons op:

Personeelsadvies

Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en terugdringen van ziekteverzuim, het oplossen van (dreigende) arbeidsconflicten en het begeleiden/coachen bij vraagstukken op het gebied van personeelszaken in de breedste zin van het woord.

Wij weten uit ervaring dat sommige vraagstukken meerdere of onbekende oorzaken kunnen hebben en dat alles binnen een organisatie als een ketting met elkaar verweven is. Wanneer één schakel niet (meer) functioneert, kan dit grote consequenties hebben voor het functioneren en winstgevendheid van uw organisatie als één geheel. Door een positieve en betrokken benadering zijn wij in staat om die "ketting" weer goed te laten functioneren. Met name wanneer de (exacte) oorzaak van een probleem niet precies bekend is of een oplossing niet voor handen lijkt te zijn zijn wij in staat door middel van onze expertises de vinger op de zere plek te leggen en adequaat te handelen. Soms moeten, om de ketting goed te laten functioneren, (tijdelijk) pijnlijke beslissingen worden genomen, maar wij streven uiteindelijk altijd naar een win-win situatie. Juist doordat een probleem en/of oplossing zo divers kan zijn is Vita-HRM de aangewezen partner voor Verzuim-, Gezondheid-, Life & loopbaancoaching, Conflictbemiddeling, Personeelsadvies en Recruitment. Ook bieden wij op maat gemaakte trainingen, workshops en lezingen over genoemde expertises.

Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van verschillende disciplines die wij graag aan onze opdrachtgevers beschikbaar stellen. Denk daarbij aan:

 Arbeidsrechtelijke ondersteuning
 Budgetcoaching 
 Arbozorg (bedrijfsarts, arbeidsdeskundigen, vertrouwenspersoon)
 Salarisadministratie 

Omdat wij vinden dat iedere situatie vraagt om een stuk maatwerk komen wij graag persoonlijk met u kennismaken om te bespreken wat wij voor uw organisatie zouden kunnen betekenen.