Volg ons op:

Ondernemerscoach

Je ziet het regelmatig om je heen gebeuren; na een aantal jaren hard werken sijpelen de loyaliteit en passie voor het vak of organisatie bij jou als ondernemer weg. Je wordt langzaam leeggezogen en hebt een onrustig en ontevreden gevoel; het bedrijf beheerst je leven, in plaats van andersom. Is dit nu wat je voor ogen had toen je hieraan begon? Kan het niet anders? Soms twijfel je over de gekozen koers en gemaakte keuzes. Dat vraagt om bezinning, om afstemmen van plannen en wensen, zowel in werk als privé. Nieuwe doelen formuleren, nagaan of de ambities nog kloppen met wat er echt gebeurt. Herken je dit?

Iedere ondernemer heeft wel eens de behoefte om te sparren over de situaties die hij/zij dagelijks tegenkomt. Personele problemen, doelstellingen die gesteld zijn, groeikansen en ga zo maar door. Als je er alleen voorstaat, dan kom je eens op een punt dat je een spiegel nodig hebt die teruggeeft waar je op dit moment staat en richting geeft aan wat er ook nog zou kunnen. Een ondernemerscoach kan je daarbij helpen.

Can Kroezen-Cornelissen is zo’n coach. Een coach die door jarenlange ervaring als ondernemer alle kanten van het ondernemerschap heeft gezien. Van starten als zzp'er tot leidinggeven aan een aanzienlijk team, van een mooie carrière tot faillissement naar weer een nieuw succes. De zoektocht naar balans tussen ambitie en rust, tussen werk en privé,  is ook voor haar een flinke zoektocht geweest. Door constante training, leren, praten, lezen, studie en ervaring is zij inmiddels een sparringspartner die kan spiegelen, tot de kern kan komen, het pijnpunt kan vinden en zo kan helpen bij het bepalen van de richting die past bij jou als mens en ondernemer. Maar ook bij jou als werkgever. Welk soort manager wil je zijn? Welke uitstraling heeft jouw organisatie? Hoe wil je gezien worden? Wat verwacht je van je medewerkers?

Samen kunnen we stappen bepalen die maken dat jij weer optimaal functioneert en keuzes maakt waar jezelf volledig achter kunt staan. Je pakt weer de regie over je eigen leven/onderneming/carrière. Door training, coaching & advies stellen we samen nieuwe doelen, helderheid en ambities. Het is tijd om weer plezier in het ondernemen te krijgen.