Volg ons op:

Levensloop-/loopbaancoaching

Merk je dat je vaker vastloopt in je dagelijkse routine? Word je ‘s morgens wakker en ben je net zo vermoeid als het moment dat je in je bed stapte? Ervaar je vaker onverklaarbare lichamelijke klachten? Vraag je je steeds vaker af of dat wat je doet wel het juiste is voor je? Kosten je bezigheden meer energie dan ze opleveren? Probeer je gewicht te verliezen maar niets lijkt te helpen? Lijkt je onderneming, carrière of je opleiding op een zelfde punt te blijven steken? Ervaar je veel stress of misschien zelfs angsten?

Een heleboel vragen die je maar zomaar met ja zou kunnen beantwoorden en waarbij je denkt dat je een van de weinige bent die hier mee rondloopt. Nee, je bent zeker niet de enige. In de huidige razende maatschappij waarbij carrière, materiaal en succes voorop lijkt te staan, zien we steeds meer mensen die zich hiervan los proberen te maken en gelukkig maar. Geluk zit m in heel andere dingen dan in de grootte van je huis of auto of de vulling van kledingkast. Een steeds groter wordende groep mensen wordt zich hiervan bewust en onderneemt stappen om hier verandering in aan te brengen.

Geluk zit in balans, een stressvrij en gezond leven, een fit lichaam en positief denken. Maar hoe bereik je dat als je zo vast zit in je dagelijkse beslommeringen?

Dit bereik je door in kleine stapjes grote dingen te bereiken. Vaak helpt het al als iemand je een flinke spiegel voorhoudt. Waar sta je nou eigenlijk, hoe ben je daar terechtgekomen en wat wil je veranderen. En waarom zou je? En hoe pak je dat dan aan? Met een beetje hulp van een Lifecoach zet je vaak al een heleboel in beweging.

Ik denk graag met je mee. Als gediplomeerd Lifecoach met veel ervaring als ondernemer en loopbaancoach kan ik op veel vlakken met je meedenken en je tools aanreiken waarmee jij weer verder kunt. Maak een afspraak voor een kennismaking om te zien of het klikt. Ik help je graag om de balans te vinden van waaruit jij weer de regie over je eigen leven pakt.