Volg ons op:

Gezondheidscoaching


Ken je dat gevoel dat:

 je gezonder zou kunnen leven?

 dat je 's avonds meer energie zou moeten hebben?

 dat je je beter zou willen kunnen concentreren?

 dat je je dag beter zou moeten kunnen indelen?

 dat jij vaak degene bent die alle bordjes omhoog houdt?

Als gediplomeerd en erkend Gezondheidscoach help ik je bij het gezonder, energieker en fitter voelen, ik leer je graag hoe je je  beter kunt ontspannen en minder gejaagd door het leven gaat. Aan de hand van het Gezondheidswiel (afgeleide van het levenswiel) brengen we samen in kaart waar de disbalans zit. Samen gaan we op zoek naar de aanpassingen om de balans terug te brengen door die punten aan te passen. Denk hierbij aan je voedingspatroon, maar ook je stressniveau, je beweging en je persoonlijke ontwikkeling.

En neem je wel voldoende tijd voor jezelf om te kunnen ontspannen? 

Wil je graag gewicht verliezen?

Of zou je juist zo graag een paar kilo aankomen maar lukt dit niet?

Mogelijk denk je nog altijd veel in "moeten" in plaats van "mogen". Je kunt kiezen voor het gezonder willen leven. Met ondersteuning van een Gezondheidscoach kan je makkelijk de juiste keuzes maken en deze integreren in je leven. Het hoeft niet moeilijk te zijn maar het begint altijd bij het zetten van die eerste stap.

Ik help je graag bij het maken van deze keuzes en de stappen die je vervolgens zult zetten. Op basis van kennis & ervaring zal ik je persoonlijk, telefonisch, per mail en/of via Skype bijstaan in een begeleidingstraject dat we vooraf afspreken. Deels individueel en/of deels in groepsverband. Alles op een positieve en praktische wijze. Coaching op maat, effectief en efficiënt.

Ik wens je veel energie, positiviteit & gezondheid. Nieuwsgierig naar meer? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kijk er naar uit!