DÉ NR 1. TRAINING VOOR HR EN MANAGEMENT!

C&C COACHINGVAARDIGHEDEN & CONFLICTHANTERING

Stop met achter de feiten aanlopen en start met voor de groep uitgaan.

HERKEN JIJ DIT?

Herkenbaar? Dan is deze training echt iets voor jou.

Dit is wat er moet veranderen om jouw eigenaarschap te pakken en je organisatie de weg te wijzen door voor de troepen uit te lopen!


Deze training gaat dus niet alleen over verandering bij de medewerkers in de organisatie maar ook zeker in jouzelf.

De grootste verandering en groei begint namelijk bij jou. Als het bij jou weer gaat stromen, stroomt het ook in je team of in de organisatie. Dat is het ripple-effect.

Maar je gaat nog veel meer leren...

Stap 1: Module Signaleren

Stap 2: Module De Situatie

Stap 3: Module Eigenaarschap

Stap 4: Module Gespreksvoering

Stap 5: Module Gedragsverandering

Stap 6: Module Samenwerken (ook met verschil van mening)

Je gaat leren hoe je met meer gemak en zelfvertrouwen de vele uitdagingen het hoofd biedt. Na deze training weet je tijdig, adequaat en constructief te reageren en interveniëren.

ONS AANBOD

Van achter de feiten aan naar voor de troepen uit. Van wellicht onzeker over jezelf, naar weten waar je voor staat. Van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en moeiteloos je vak uitoefenen. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten. Alles zit in deze training. 

We hebben deze training zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jou alles te kunnen bieden wat wij hebben te geven en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. Omdat wij graag veel willen bieden, hebben we deze training opgebouwd uit:

 • Toegang tot onze online academie met zeer veel online lessen en oefeningen.
 • 2 live dagen waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen en veel casuïstiek zullen behandelen.
 • Uiteraard op een hele fijne locatie en geheel verzorgd met een heerlijke lunch, lekkers en drinken.
 • Maandelijks een online groepsmoment voor vragen of extra ondersteuning.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo als dat beter uitkomt, of met de groep meedoen voor nog meer dynamiek. Van en met elkaar leren biedt nog veel meer, is onze ervaring. Welk pad jij ook kiest, je krijgt je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten.

We beginnen wel op vastgestelde data met een groep om de praktijkdagen en de contactmomenten zo goed mogelijk aan te laten sluiten. De groep waarmee we de livedag plannen zal nooit meer dan 10 deelnemers zijn.

De livedagen zullen op een mooie locatie in Twente zijn. We laten de opties nog open omdat we nu nog niet in kunnen schatten wat de mogelijkheden zijn ivm de Corona maatregelen. Dat het een fijne plek zal zijn, daar zullen we zeker voor zorgen.

De investering voor deze training bedraagt 1997,- exclusief BTW.

Wil je ook deelnemen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Meerdere deelnemers binnen één organisatie aanmelden? Neem contact met ons op voor opties voor een in-company training. 

Over Can

Ik ben Can, dochter van een Spaanse moeder en Nederlandse vader en sinds 2002 zelfstandig ondernemer in de vorm van begeleider en adviseur van MKB ondernemers bij personele- en ondernemersvraagstukken. Tegenwoordig vooral actief als Systemisch Coach. 

Ik heb een unieke kijk op eigenaarschap en ondernemerschap ontwikkeld. Door het combineren van jarenlange ervaring en o.a. systemisch coachen heb ik een werkwijze ontwikkeld die helpt bij bereiken van de kern in jezelf. Je blauwdruk. Jouw unieke onderscheidende waarde. En vanuit die kern, die waarde, gaan ondernemen en leven leidt tot voldoening, vertrouwen en moeiteloos werken en leven.

Veel moet je eerst zelf doorleven voordat je er goed in wordt om anderen te helpen. Bij mij is dat niet anders.

Ik heb dezelfde achtergrond als veel van mijn klanten: altijd ambitieus en gedreven geweest, veel functies gehad en carrièrepaden doorlopen. Maar daardoor kwam er veel turbulentie en dat ging over in mijn privéleven. Dat merk ik ook bij mijn klanten; ze willen hun maximale potentieel bereiken maar dan zonder die turbulentie. 

Ik weet wat daarvoor nodig is en daardoor leef ik nu mijn passie. 

De vragen die mij vaak gesteld worden zijn:

 • Ik heb het gevoel dat ik leef met de handrem ingeschakeld. Kan jij mij daarbij helpen?
 • Ik sta op een kruispunt en weet niet goed welke beslissing ik moet nemen. Kan jij helpen?
 • Kan jij mij helpen bij het vinden van mijn passie en dit gaan leven?
 • Waar haal ik het lef vandaan om te veranderen? Hoe doe jij dat?
 • Wat moet ik doen om niet langer achter de feiten aan te lopen?
 • Hoe kan ik fijner werken/ondernemen? Ik ben het zo zat zoals het nu gaat!
 • Kan jij mij helpen bij andere keuzes maken in mijn loopbaan en leven?

Mijn kracht is afstemmen op de ander en aanvoelen en weten wat nodig is om vaste standpunten/overtuigingen weer los te maken. Mogelijkheden en kansen zien en de daadkracht hebben om door te pakken.

Als kind voelde ik al feilloos aan of iets klopte of niet. Die juf die niet goed in haar vel zat, onuitgesproken ruzies thuis, verdriet van die ander. Zo jong kan je daar misschien nog weinig mee maar later leerde ik hierop te vertrouwen.  Hierdoor kan ik nu heel snel de kern van een probleem of een situatie zien. Mij verplaatsen in de ander. 

Door het zien wat er nodig is ontstaat er ook een grote veerkracht om problemen en situaties het hoofd te bieden. Ik zie de les die erachter zit en meer nog, de kans die geboden wordt.  Door een deur te sluiten gaat er een andere deur open.

Het is dan ook mijn missie is om HR professionals en ondernemers te helpen bij het vergroten van eigenaarschap en bevlogenheid. Dit zijn de elementen die mens en organisatie nodig hebben om vanuit de basis te kunnen groeien en veerkrachtig te worden/blijven. Deze doelgroep heb ik bewust gekozen omdat zij in mijn ogen bij uitstek geschikt zijn om een ripple effect te bewerkstelligen. Dat wat ik hen leer, brengen zij weer verder in de organisatie. Zo bereiken we met elkaar een grote verandering.

De meeste mensen weten niet dat ik heel erg houd van cabaret en graag concerten bezoek (Hard Rock maar dit meer omdat mijn man daar zo van houdt), stiekem alle nummers ken van André Hazes sr. én mij enorm kan laten raken door klassieke muziek. En ook al ben ik ook gezondheidscoach, ik ben veel te dol op drop.

Met mijn kennis en ervaring help ik nu andere professionals bij hun weg naar bevlogenheid en eigenaarschap. Zodat ze vol vertrouwen gaan leven en dit leven beter past bij wie zij ten diepste zijn en waar ze voor staan.

Over Cecil

Ik ben Cecil, een enthousiasteling uit een nest van 4 waarin ik de één na jongste ben en mijn ouders nog steeds gelukkig getrouwd zijn. Een groot gezin geeft gezelligheid! Een komen en gaan van mensen, afspraken en regels en ook met enige regelmaat gedoe en zaken die opgelost moesten worden. Heerlijk; onderhandelen, plekje ‘veiligstellen’, geven en nemen, maar vooral zoeken naar en creëren van oplossingen waarin iedereen zich kon vinden! Zelf ben ik al jaren gelukkig getrouwd met mijn man en hebben we twee heerlijke kids.

Na 10 jaar als arbeidsjurist in loondienst werkzaam te zijn geweest, ben ik ruim 10 jaar geleden als zelfstandig ondernemer begonnen. Een heftig life-event had mij hiertoe aangezet, waarvoor ik nog elke dag dankbaar ben. Ik  wilde het arbeidsrecht op mijn ‘eigenwijze’ toepassen, het praktisch toepasbaar maken voor mijn klanten. Het recht zo toepassen dat het echt voor ze gaat werken! Vanuit een lege dossierkast begonnen, maar met een dosis enthousiasme, motivatie en het gevoel van geluk dat dit mijn route zou gaan zijn. In mijn praktijk had ik een veelvoud aan dossiers waarin conflicten speelden. Gaandeweg zag ik steeds vaker dat handelen vanuit (bij voorkeur gezamenlijke) belangen resulteerde in de mooiste oplossingen. Dit heeft mij er toe aangezet dat ik in 2020 de opleiding tot mediator ben gaan volgen, heb afgerond en na examen en assessment mij heb laten registeren als MfN-registermediator. Aansluitend heb ik specialisatieopleiding arbeidsmediation afgerond. Nu maak ik mij dienstig als arbeidsjurist, arbeidsmediator èn kennisdelet. Hier haal ik mijn (zakelijk) geluk uit!

Arbeidsconflicten fascineren mij. Zie het als mijn roeping om de conflictpartijen weer in gesprek te laten komen. Mijn jarenlange ervaring in het speelveld van arbeidsrelaties maken dat ik het ‘klappen van de zweep’ ken, maar ook gehoord en gezien heb wat het kan doen als mensen kiezen voor het (juridisch) gelijk of geluk. Mijn natuurlijke drang voor het zoeken naar oplossingen, altijd het glas halfvol zien en het waarderen van een conflict omdat het de ruimte geeft voor groei en ontwikkeling, maken dat ik mij dankbaar realiseer dat ik elke dag mag doen wat mij geluk oplevert. En dat GELUK gun ik ook mijn klanten.

Anderen vragen mij wel eens hoe het toch komt dat ik zo makkelijk in gesprek kom met mensen. Dat deze personen zo veel met mij delen en zich ook echt gehoord voelen. HR-functionarissen vragen mij mee te denken in oplossingsrichtingen en verbazen zich over de tal van mogelijkheden en kansen die we dan gezamenlijk weten te vinden. 

Mijn enthousiaste en positieve grondhouding, maakt dat ik oplossingsgericht en ook daadkrachtig handel. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden, luister vanuit oprechtheid en met de intentie om de ander echt te horen. Van jongs af aan het lukt het mij om feilloos te horen/zien/voelen wat iemand zijn/haar belangen nu echt waren. Wat er gezegd werd achter de woorden die werden uitgesproken. Vanuit de wil om te komen tot oplossingen, de wil om mijn opgedane kennis te delen en waar mogelijk ieder te kunnen laten gaan voor het geluk, maken dat ik kan zeggen dat ik succesvol ben in wat ik doe.

Nu ben ik iemand die heel graag deelt, maar wat weten de meeste mensen niet van mij? Oké, komt het: Ik was nooit een echte dierenvriend, tot we onze hond Spyke kregen (na veel gezeur van onze twee kids). Spyke is mijn derde ‘kind’, echt waar en bij deze eerlijk toegegeven. Verder wil ik graag winnen, in de sport (uiteraard) maar ook bijvoorbeeld bij het stoplicht. Twee rijbanen voor het stoplicht en ik sta vooraan, dan doe ik een wedstrijdje ook al weet de ander naast me dat niet. Verder houd ik enorm van mensen kijken en vervolgens vrij en onbevangen invullen hoe ze leven, wat ze doen en denken. Ik hou er van. Tot slot, ik kan hard (soms tè volgens mijn man) lachen en ben dol op feestjes!

Met al mijn enthousiasme en bevlogenheid help ik werkgevers en werknemers om van 1 + 1 DRIE te maken. Dit vanuit mijn rol als arbeidsjurist, als arbeidsmediator of als kennisdeler/trainer, waarbij DRIE er voor staat dat het probleem/uitdaging/conflict waar ze voor staan opgelost is èn de oplossing heeft bijgedragen aan het vinden/ervaren van GELUK.

Heb je nog vragen? Vraag dan hier een gratis consult aan.

 

Van achter de feiten aan naar voor de troepen uit. Van wellicht onzeker over jezelf, naar weten waar je voor staat. Van stroperig en moeizaam naar zelfverzekerd, trefzeker en moeiteloos je vak uitoefenen. Van je eigen plek innemen tot oude overtuigingen loslaten. Alles zit in deze training. 

We hebben deze training zo compleet mogelijk gemaakt en de combinatie tussen online en offline optimaal benut om jou alles te kunnen bieden wat wij hebben te geven en je tegelijkertijd de mogelijkheid te bieden dit in je eigen tempo te doen. Omdat wij graag veel willen bieden, hebben we deze training opgebouwd uit:

 • Online lessen
 • 2 live momenten waarin we het geleerde in de praktijk gaan brengen en veel casuïstiek zullen behandelen.
 • Uiteraard op een hele fijne locatie en geheel verzorgd met een heerlijke lunch, lekkers en drinken.
 • Maandelijks een online groepsmoment voor vragen of extra ondersteuning.

In dit traject kun je alles doen in je eigen tempo als dat beter uitkomt, of met de groep meedoen voor nog meer dynamiek. Van en met elkaar leren biedt nog veel meer, is onze ervaring. Welk pad jij ook kiest, je krijgt je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om steeds weer succesvolle stappen te zetten.

We beginnen wel op vastgestelde data met een groep om de praktijkdagen en de contactmomenten zo goed mogelijk aan te laten sluiten. De groep waarmee we de livedag plannen zal nooit meer dan 10 deelnemers zijn.

De eerstvolgende mogelijkheid om in te stappen is september 2021.

De livedagen zullen op een mooie locatie in Twente zijn. We laten de opties nog open omdat we nu nog niet in kunnen schatten wat de mogelijkheden zijn ivm de Corona maatregelen. Dat het een fijne plek zal zijn, daar zullen we zeker voor zorgen.

De investering voor deze training bedraagt 1997,- exclusief BTW.

Wil je ook deelnemen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Top dat je meedoet! Meld je hieronder aan!