Bedankt! Je aanvraag is in behandeling

STAP 1 – wat je hierna kunt verwachten….

Wat fijn dat je een gesprek hebt aangevraagd en ik kijk er naar uit om met je te spreken.

Allereerst check ik uit je aanmeldformulier of ik je kan helpen of niet. Je ontvangt een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk dat ik jou echt kan helpen. 

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip die je hebt aangegeven in de boeking. 

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je een fijne plek hebt waar je niet gestoord zult worden. En dat je pen en papier bij de hand zodat je eventueel notities kunt maken. 

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke strategiesessie aan de telefoon is wederzijdse volle aandacht nodig.

can copy

STAP 2 – bekijk deze video om te weten wat er voor nodig is om zelfbewust en daadkrachtig je volle potentieel te leven.

In deze video laat ik je zien wat ervoor nodig is om helderheid te krijgen over wat jij in de kern te doen hebt om daadkrachtig en zelfbewust je volle potentieel te leven. Om kansen te zien en te pakken en vanuit flow te leven. 

De methode die ik heb ontwikkeld om dit te realiseren is niet iets wat ik zomaar even bedacht heb. Het is een bundeling van jarenlange studie en ervaring van mijzelf en vele klanten die ik heb mogen begeleiden in hun proces. Deze methode zorgt door de logische opbouw snel voor grote veranderingen.

Ik vertel je er in deze video graag meer over zodat je alvast inspiratie kunt opdoen en we tijdens onze afspraak meteen de diepte in kunnen in wat ik specifiek voor jou kan betekenen.

Hartelijke groet,
Can Kroezen-Cornelissen