Doorbreek wat je tegenhoudt en
maak keuzes waarbij je 100% achter jezelf staat en pak (weer) vol de regie over jouw leven.

VITA-IK® Individuele Coaching

Is dit herkenbaar voor jou?

Doorbreek je oude strategieën die jou niet meer dienen en laat die los. Ga weer volle kracht vooruit vanuit een intrinsieke drive.

(Nog) geen behoefte aan een heel traject maar wel helemaal klaar voor een wezenlijke stappen? Dan is individuele coaching meer voor jou!

Met de VITA-IK® coaching doen we samen wat nodig is zodat jij weer weer vol vooruit kan.

Met meer gemak en zelfvertrouwen keuzes maken en stappen zetten die goed zijn voor jou. Dat zal je een betere balans en nieuwe zakelijke kansen opleveren.

Wil je graag NU iets veranderen of oplossen maar heb je nu (nog) geen behoefte aan een langdurig traject? Dan is dit geschikt voor jou.

Mijn coaching bestaat altijd uit een persoonlijke uitgebreide sessie met daaropvolgend een online consult voor finetuning of aanvullend advies. De persoonlijke sessies kunnen zowel online als bij mij op kantoor in Almelo gegeven worden. 

Ik heb voor individuele coaching slechts beperkte ruimte beschikbaar dus als je interesse hebt, neem dan snel contact met mij op. 

Vita-HRM Coaching & Advies is er voor professionals die op een kruispunt staan in hun carrière en helderheid zoeken over wat ze ten diepste echt zouden willen bereiken. Weer kansen en mogelijkheden willen zien. In volle overtuiging een richting kiezen en hier daadkrachtig voor gaan.